Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του ψευδογιατρού.

Οι καταγγελίες των θυμάτων συνεχίζονται, ενώ οι αστυνομικές αρχές εικάζουν ότι ο ψευδογιατρός έχει πάρα πολλά χρήματα από τις εξαπατήσεις και τα αναζητούν σπίτι του. Ο ψευδογιατρός απομυζούσε μεγάλα ποσά από βαριά πάσχοντες πουλώντας τους ελπίδα και θεραπείες με το τσουβάλι.

Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα και τις… άφθονες «επαγγελματικές ιδιότητες» είναι υπεύθυνος για τον θάνατο τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι ακολουθώντας τις «ιατρικές οδηγίες» του κατέληξαν.

Μεταξύ των θυμάτων του ήταν και ένας συγγενής πολιτικού, τον οποίο έπεισε ότι θα μπορέσει να τον χειρουργήσει.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από ανθρώπους τα ονόματα των οποίων συμπεριλαμβάνονται, είτε στα επιβεβαιωμένα περιστατικά εξαπάτησης, είτε στις νέες καταγγελίες που έγιναν τόσο στην Αττική, όσο και στην επαρχία, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ψευτογιατρού.

«Θα σε κάνω να παίζεις μπάλα»

Σύμφωνα με καταθέσεις, ένα από τα θύματά του υποστήριξε ότι του έδωσε 98.000 ευρώ για να «εξαφανίσει» το 82% της αναπηρίας του. Μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ανέφερε:

«Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι τού φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε».

Η παρουσία πρώην βουλευτή στο χειρουργείο

Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι στο χειρουργείο βρισκόταν πρώην πολιτικός, ο νευροχειρουργός που του είχε συστήσει ο Κοντός, ένας ακόμη χειρουργός και ο ίδιος ο Κοντός. Ο πρώην βουλευτής, μιλώντας στο ΜEGA, διευκρίνισε πως ήταν επικουρικός ο ρόλος του, ενώ δεν θυμάται να είχε δει στον χώρο τον ψευτογιατρό.

«Τον ασθενή τον έφεραν οι νευροχειρουργοί της κλινικής με στόχο να ανοίξω τον θώρακα για να διορθώσουν έναν κατεστραμμένο θωρακικό σπόνδυλο. Δεν τον ξαναείδα και δεν είχα την παρακολούθηση του. Η δουλειά μου ήταν υποβοηθητική. Δεν θυμάμαι στον χώρο του χειρουργείο να είχα δει τον άνθρωπο αυτόν».

Επίσης, κομιστής και οπισθογράφος μιας από τις οκτώ επιταγές που είχε δώσει ο πατέρας της 14χρονης που έχασε τη ζωή της, ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος φέρεται να είναι κουνιάδος αρχηγού πολιτικού κόμματος. Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ότι η επιταγή περιήλθε στην κατοχή του μέσω της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, προερχόμενη από δωρεά στη Μονή.

Ακολουθήστε το στο Google News