Με νοσταλγική διάθεση η ανανεωμένη Αντέλ έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο έχει αδυνατίσει, φορώντας ξανά ένα φόρεμα που με το οποίο έγραψε ιστορία.

Η αδυνατισμένη εικόνα της Αντέλ, όπως η ίδια την έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, «έριξε» το Instagram εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια, έχοντας απαλλαγεί από 45 ολόκληρα κιλά, έχει αποκτήσει αναλογίες μοντέλου, αν και η εντυπωσιακή αλλαγή αυτή δίχασε τους θαυμαστές της.

Η ανανεωμένη Αντέλ σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, φόρεσε ξανά ένα φόρεμα που με το οποίο έγραψε ιστορία, όταν  χρόνια πριν έδωσε μια εκπληκτική συναυλία στο Glastonbury.

View this post on Instagram

😊

A post shared by Adele (@adele) on

Η Αντέλ τότε ήταν το κύριο όνομα στο φεστιβάλ και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της ανεβαίνοντας στη σκηνή.

Συγκινημένη, ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά, η Αντέλ έβαλε στην τηλεόρασή της τη συναυλία της, και έκανε την αναπαράσταση της εμφάνισής της, από το σαλόνι του σπιτιού της τραγουδώντας κρατώντας στο χέρι έναν ανεμιστήρα χειρός αντί για μικρόφωνο και λέγοντας πως έχει πιει πολύ μηλίτη.

Η Αντέλ άνοιξε το σαλόνι του σπιτιού της και μας υποδέχτηκε με το φόρεμα που φόρεσε σε συναυλία της το 2016, μια δημιουργία του οίκου Chloé για το οποίο χρειάστηκαν 200 ώρες δουλειάς.

Στη συνέχεια, αποφάσισε να μπει ακόμα περισσότερο στον ρόλο της και έβγαλε από την ντουλάπα της το φόρεμα που φορούσε εκείνη την ημέρα.

View this post on Instagram

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on

Η τραγουδίστρια, μετά την θεαματική απώλεια κιλών, δείχνει πιο απελευθερωμένη από ποτέ ενώ και οι αναρτήσεις της στα social media αποδεικνύουν ότι η τραγουδίστρια απολαμβάνει την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: