Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια σειρά ρούχων πριν από ένα χρόνο

Ένας χρόνος συνεργασίας

Πριν από ένα χρόνο ένωσαν τις δυνάμεις τους και έκαναν πράξη την πρώτη τους συνεργασία κυκλοφορώντας τη δική τους σειρά ρούχων. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου που ξεκίνησαν φιλόδοξα την πρώτη τους συνεργασίας και τώρα γιορτάζουν με χαμόγελα, cupcakes και σαμπάνια τον πρώτο χρόνο κοινής δουλειάς.

«Χρόνια μας πολλά! Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω για αυτόν τον χρόνο σε σχέση με την δημιουργία και την εξέλιξη αυτού του «παιδιού μας» αλλά όπως έχετε καταλάβει δεν είμαι και τόσο εκδηλωτική και «πολυλογού» στα social media (σε αντίθεση με την πραγματικότητα που δεν το κλείνω). Θα αρκεστώ λοιπόν σε δυο λέξεις: «Ολοκλήρωση – Ευγνωμοσύνη»!, έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο έγινε η αποκάλυψη και η κυκλοφορία της πρώτης μας συλλογής για το @projectsoma 🎉 Σήμερα γιορτάζουμε και σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε τόσο πολύ. Οι επιλογές εκεί έξω είναι άπειρες και το ότι είμαστε μια από τις δικές σας μας συγκινεί και μας εμπνέει κάθε μέρα!», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες