Το δικό της ηχηρό μήνυμα για το πόσο απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας έστειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον.

O κοροναϊός συνεχίζει να «θερίζει»στις ΗΠΑ ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι – ανάμεσά τους και πολλοί celebrities – που με τον τρόπο τους προσπαθούν να ενθαρρύνουν τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα προστασίας εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της Covid-19.

Ανάμεσα στις φωνές αυτές, είναι και εκείνη της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ξεσπά εναντίον εκείνων που δεν δέχονται να φορέσουν μάσκα σε δημόσιους χώρους και δεν κάνουν όσα πρέπει προκειμένου να επιπεδώσουν την καμπύλη. Η διάσημη ηθοποιός φορώντας μάσκα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram το δικό της οργισμένο μήνυμα, προτρέποντας μεταξύ άλλων τον κόσμο να φορέσει «την αναθεματισμένη μάσκα», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτησή της,

Ποζάροντας στον φακό και η ίδια με μάσκα η διάσημη ηθοποιός τονίζει ότι «έχουν χαθεί τόσες ζωές επειδή δεν κάνουμε αρκετά πράγματα».

«Αντιλαμβάνομαι ότι οι μάσκες είναι άβολες αλλά δεν είναι χειρότερο ότι οι επιχειρήσεις κλείνουν, θέσεις εργασίας χάνονται και οι εργαζόμενοι στην υγεία είναι εξαντλημένοι» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Άνιστον.
Μέσα σε μόλις 12 ώρες και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η ανάρτησή της έχει ξεπεράσει τα 5,2 εκατομμύρια likes, ενώ ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια συναντά κανείς απαντήσεις άλλων σταρ όπως η Ρις Γουίδερσπουν,  Τζούλια Ρόμπερτς, Ντριου Μπάριμορ, Τζάστιν Θερού, Ρίτα Γουίλσον και πολλών, πολλών ακόμα.

Δείτε παρακάτω τη νέα viral ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον: