Ο Λάκης Γαβαλάς σε λίγο καιρό θα συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Ο ίδιος σε πρόσφατες τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση του Θάνου Καληώρα όσο και στην κόντρα του με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

«Ετοιμαζόμαστε για ωραίες παραστάσεις και γι’ αυτό στεναχωριέμαι όταν κάποιοι ακυρώνουν μια δουλειά. Αλλά αυτοί ξέρουν το λόγο που το κάνουν. Εγώ τον Θάνο Καληώρα τον γνωρίζω από το DWTS που είχαμε υπάρξει μαζί. Είναι απαιτητικός άνθρωπος και καλά κάνει, εμένα μου αρέσει.

Δεν μπορεί κάποιος να επικαλείται την υγεία του για να δικαιολογήσει κάποιο καπρίτσιο του ή κάποια επιθυμία του που δεν πραγματοποιήθηκε. Οπότε, θα σεβαστώ ένα θέμα υγείας και δεν θα πω κάτι παραπάνω. Εδώ και τρία χρόνια έχω 15 προτάσεις και καλά κάνουν γιατί είμαι ένα… προϊόν.

«Δεν αντέχω το γέλιο του Τρύφωνα Σαμαρά»

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Τρύφωνα, το είπα και σε εκείνον, αλλά δεν μπορώ αυτό το πολύ γέλιο. Κόπηκε ο Ψινάκης που τον είχαμε καιρό να λέει “μωρή” και τώρα έχουμε ένα γέλιο διαρκές. Γιατί πρέπει να μου αρέσει αυτό;», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε εδώ τι είπε