Το στιγμιότυπο της Ελένης Μενεγάκη από την αυλή του σπιτιού της

Αν και έφυγε από τα τηλεοπτικά πλατό, η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί την επικοινωνία με το κοινό της.

Το στιγμιότυπο της Ελένης Μενεγάκη από την αυλή του σπιτιού της

Τα social media και ειδικά το Instagram έχει γίνει το νέο λημέρι στο οποίο η Ελένη Μενεγάκη δίνει ηχηρό παρών, φροντίζοντας να έχει τακτική επικοινωνία με τους 1.2 εκατ. διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία σειρά από υπέροχες και άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστή, ανέμελη, ξέγνοιαστή και όπως πάντα πανέμορφη, με ένα κόκκινο φόρεμα και ίσια πέδιλα.

Όσο για την εντυπωσιακή αυλή του σπιτιού της στα Μελίσσια, μπορούμε να δούμε ότι κυριαρχεί η πέτρα και το πράσινο των δέντρων και των φυτών.

Μπορεί τη νέα τηλεοπτική χρονιά να μην μας κρατάει συντροφιά κάθε μεσημέρι, όμως πλέον η Ελένη Μενεγάκη ξέρει να χειρίζεται εξαιρετικά τα social media και όπως μας είπε, θα τη βλέπουμε μέσα από αυτά.

«Τώρα σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες … θα πάρω τον χρόνο μου …. εδώ θα τα λέμε πια … χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού , αυθόρμητα, μπορεί να σας ανεβάζω 10 φώτο στην σειρά ή μπορεί να χάνομαι για μέρες …. μην με παρεξηγήσετε … θα είμαι πάντα η Ελένη …σας !» είχε ανεβάσει πριν μία εβδομάδα και όπως φαίνεται κράτησε το λόγο της.