Μπορεί μέχρι σήμερα να διακρίναμε την αλλαγή στην εμφάνισή της μέσα από φωτογραφίες που ανέβαζε φορώντας ωραία σύνολα, τώρα όμως η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή influencer και παρουσιάστρια που κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό Άγιοι Δέκα, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ζυρίχη, όπου βρέθηκε για να συναντήσει τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και μπαίνει εκ νέου στον δικό της ρυθμό υιοθετώντας και πάλι την καθημερινότητά της.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της η Μαρία Ηλιάκη «ανέβασε» στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια στο μπαλκόνι της φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και έχοντας σούπερ ανεβασμένη και σέξι διάθεση.

«Εγώ εδώ ξέρετε…ηλιοθεραπεία και πότισμα…μια στο δικό μου μπαλκόνι…μια στου γείτονα…μέχρι να πάμε κ μεις διακοπές» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Μαρία Ηλιάκη και προκάλεσε ένα μικρό σεισμό στο Instagram,

Η φωτογραφία της αυτή με το κόκκινο ολόσωμο είναι η πρώτη τη φωτογραφία με μαγιό για φέτος και περιμένουμε και τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν.

Δείτε παρακάτω την Μαρία Ηλιάκη άκρως ανανεωμένη και με καλοκαιρινή διάθεση: