Ο Κρις Χέμσγουορθ  είναι γνωστός για την εντυπωσιακή σωματική διάπλαση του υποδυόμενος τον Θορ (Thor) στις κινηματογραφικές ταινίες της Marvel Cinematic Universe.

Αλλά σε συνέντευξη του στο Total Film, ο Κρις Χέμσγουορθ αποκάλυψε ότι θα πρέπει να προπονηθεί ακόμη πιο σκληρά για να υποδυθεί τον Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan) στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «The Hulkster».

Η ταινία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019 με σκηνοθέτη τον Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips).

Μέχρι τώρα το υπόλοιπο καστ είναι άγνωστο και το Netflix κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την κυκλοφορία της ταινίας.

«Αυτή η ταινία θα είναι πολύ διασκεδαστική» είπε ο Κρις Χέμσγουορθ.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η προετοιμασία για τον ρόλο θα είναι παράλογα σωματική. Θα πρέπει να βάλω περισσότερη μυϊκή μάζα από ποτέ, ακόμη περισσότερο από ό,τι έβαλα για τον Θορ. Υπάρχει, επίσης, η προφορά, η φυσική κατάσταση και το ύφος».

«Θα πρέπει επίσης να κάνω μια βαθιά βουτιά στον κόσμο της πάλης, την οποία ανυπομονώ πραγματικά να κάνω», πρόσθεσε, προτού σημειώσει ότι θα πρέπει να αποχωριστεί τα ξανθά του μαλλιά και να αποκτήσει φαλάκρα και μουστάκι για να ολοκληρώσει την εικόνα του Χόγκαν.

Κατακτώντας το Χόλιγουντ σαν σκανδιναβός θεός

Μετά την πρώτη επιτυχία του Thor, το 2011, ο Κρις Χεμσγουόρθ ενσάρκωσε τον ίδιο θεό και το 2012 στην ταινία Avengers.   

Πρωταγωνίστησε στην ταινία τρόμου The Cabin in the Woods, που γυρίστηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Star Trek αλλά προβλήθηκε το 2012. Επίσης την ίδια χρονιά ξεκίνησε μαζί με την Κρίστεν Στιούαρντ τα γυρίσματα της ταινίας Snow white and the Huntsman.

Το 2013, πρωταγωνίστησε στην ταινία του Ρον Χάουαρντ Rush, ενσαρκώνοντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή της φόρμουλα ένα του 1976, Τζέιμς Χαντ και έπαιξε και τον Θορ ξανά στην ταινία Thor: The Dark World. Το 2015, πρωταγωνίστησε στην ταινία του Michael Mann, Blackhat, και ενσάρκωσε για τέταρτη φορά τον Θορ στην ταινία Avengers: Age of Ultron. Τον Νοέμβριο του 2014 επέστρεψε στην σειρά Home and away. Το 2016, έπαιξε ξανά τον ρόλο του Έρικ στην ταινία The Huntsman: Winter’s War. Πρωταγωνίστησε στο Thor: Ragnarok το 2017, και συμμετείχε στις ταινίες Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame το 2018 και 2019 αντίστοιχα.

Έχει τιμηθεί με το βραβείο MTV Movie Καλύτερης Μάχης, το κινηματογραφικό Βραβείο Teen Choice Καλοκαιρινού Αστεριού και το βραβείο People’s Choice Αγαπημένου Ηθοποιού Ταινίας Δράσης.