Η Κάμερον Ντίαζ μπορεί να προσθέσει έναν άλλο ρόλο στο βιογραφικό της, αυτόν της οινοποιού.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ και η Κάθριν Πάουερ, ιδρύτρια των Who What Wear και Versed Skincare, δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής οίνου και λανσάρουν μία νέα ετικέτα κρασιού, Avaline.

Μετά τις Μέρι Τζ. Μπλάιτζ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τον Post Malone η μίνι συλλογή κρασιών της Κάμερον Ντιάζ κάνει ντεμπούτο σε δύο καλοκαιρινές ποικιλίες: το Avaline White είναι ένα ξηρό ισπανικό κρασί και Avaline Rosé είναι ένα ελαφρύ κρασί με νότες πεπονιού και ξύσμα εσπεριδοειδών.

«Το κρασί μου αρέσει εδώ και πολλά χρόνια» ανέφερε η Κάμερον Ντίαζ μιλώντας για το νέο της εγχείρημα.

«Αλλά δεν είχα ιδέα για τη διαδικασία. Μία από τις πρώτες συζητήσεις που είχαμε με την Κάθριν, σχετικά με την παραγωγή ενός καθαρότερου κρασιού ήταν «τι θα προσθέσουμε σε αυτό;». Σύντομα μάθαμε πως σημασία δεν έχει τι προσθέτεις αλλά τι δεν βάζεις μέσα σ’ αυτό» εξήγησε.

Η αμερικανίδα ηθοποιός μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την κυκλοφορία των κρασιών Avaline με ανάρτησή της στο Instagram και με φωτογραφία στην οποία απολαμβάνουν το κρασί και αποκαλύπτουν πως γεννήθηκε η ιδέα για το brand.

«Πάντα πίστευα ότι το κλειδί για την ευεξία είναι η ισορροπία. Η δημιουργία ενός καθαρού κρασιού απαλλαγμένου από δεκάδες ανεπιθύμητα και άγνωστα πρόσθετα με βοηθά να βρω αυτήν την ισορροπία, όταν απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί» έγραψε η Κάμερον Ντίαζ.

https://www.instagram.com/p/CCb_Z2nBVso/

Το όνομα που επέλεξαν, όπως προήλθε από ιστότοπο με ονόματα για μωρά.

«Είχαμε συζητήσει για το όνομα τόσες πολλές φορές ήμασταν έτοιμες να τρελαθούμε. Κυκλοφορούν χιλιάδες κρασιά στην αγορά και όλα τα ονόματα που σκεφτόμασταν και προτείναμε είχαν χρησιμοποιηθεί. Αρχίσαμε λοιπόν να κοιτάζουμε λίστες με ονόματα για μωρά που είχα κρατήσει όταν έψαχνα για τον έξι μηνών γιο μου. Μέχρι που βρήκαμε το Avalin και είπαμε «Ναι, αυτό είναι» εξήγησε η Κάμερον Ντίαζ.

https://www.instagram.com/p/CCbdUYnhsCF/

https://www.instagram.com/p/CCbsOX9BWF6/

https://www.instagram.com/p/CCtpMcnBmfa/