«Έκπληξη πρώτου μεγέθους» ήταν το ότι το δημιούργημά του, η Hanging Hoop Chair φιγουράρει στο «Black is King» της Μπιγιονσέ, όπως είπε ο βρετανός ντιζάινερ Lee Broom.

Τόσο η διάσημη σταρ όσο και η κόρη της, η Blue Ivy στροβιλίζονται καθισμένες πάνω στο κυκλικό μεταλλικό κάθισμα του Broom κατά τη διάρκεια της διάρκειας 85 λεπτών ταινίας, η οποία κυκλοφόρησε από τη Disney Plus στις 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το Dezeen, η ομάδα της μουσικού είχε επικοινωνήσει με τον Broom για χρήση του καθίσματος σε ένα μυστικό πρότζεκτ και η ίδια το είχε αγοράσει για το σπίτι της, αλλά ο ντιζάινερ δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι θα εμφανιζόταν στο «Black is King».

Ο Lee Broom σχεδιάζει για τη φίρμα Broom – την ίδρυσε το 2007 – έπιπλα, αξεσουάρ και φωτιστικά.

Παρουσίασε την Hanging Hoop Chair στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ντιζάιν του Μιλάνου 2015, σε μια κολεξιόν 20 καινούργιων προϊόντων (η παρουσίαση έγινε σε έναν δρόμο με καταστήματα που δεν λειτουργούσαν πλέον, και τα οποία «μετατράπηκαν» σε απομίμηση πολυκαταστήματος).

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ η Hanging Hoop Chair αποτελείται από έναν επιορειχαλκωμένο μεταλλικό κύκλο κρεμασμένο από το ταβάνι, με έναν δεύτερο δακτύλιο στο εσωτερικό στον οποίο υπάρχει κάθισμα με μαξιλαράκι καλυμμένο με ύφασμα Kvardrat.

Στην αρχή της ταινίας, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «Find Your Back Way», στο κάθισμα είναι η Blue Ivy.

Η Μπιγιονσέ στροβιλίζεται πάνω στην Hanging Hoop Chair αργότερα, κατά τη διάρκεια του «Don’t Jealous Me».

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: