To δικό του μήνυμα έστειλε ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τα social media, με φόντο την «έκρηξη» θετικών κρουσμάτων κοροναϊού που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα και τα οποία οδήγησαν στην λήψη νέων μέτρων από την κυβέρνηση, τα οποία πλήττουν και τους επαγγελματίες της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης στην Ελλάδα.

Ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Τσαλίκης συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook  θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας των μέτρων κατά του COVID-19 πολλές live εμφανίσεις των καλλιτεχνών έχουν είτε ακυρωθεί, είτε αναβληθεί με αποτέλεσμα η κατάσταση ειδικά για τους μουσικούς να είναι δύσκολη, αφού έχουν να δουλέψουν πολλούς μήνες.

«Ο covid έχει οδηγήσει τον κλάδο της ψυχαγωγίας και χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτόν, στη χειρότερη κρίση της 20ετίας.

Ας ελπίσουμε μόνο, με αυτές τις θυσίες να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού..

Μοιραία όμως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την οικονομική εξαθλίωση μεγάλου κομματιού της κοινωνίας», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε παρακάτω τις δημοσιεύσεις του Γιώργου Τσαλίκη: