Το δικό της ηχηρό μήνυμα για τους κινδύνους που κρύβει ο κοροναϊός όχι μόνο για την υγεία αλλά και για τις ανθρώπινες σχέσεις, έστειλε μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά.

Με φόντο την πρόσφατη «έκρηξη» κρουσμάτων που καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας που οδήγησαν και στην ανακοίνωση νέων μέτρων από την κυβέρνηση, για την προστασία της δημόσια υγείας, η Ρούλα Κορομηλά, έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ο ιός εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή μας κ θα συνεχίσει προφανώς, διαταράσσοντας κ διαβρώνοντας κάθε τι που μας κάνει κοινωνικούς! Ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε μια κοινωνικότητα που τείνει ν αλλάξει τις ανθρώπινες σχέσεις μας . Ο φόβος της κοντινής επαφής καιροφυλακτεί!

Απαιτείται να προσέχουμε ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας για να μπορούμε στο μέλλον να μοιραζόμαστε ωραία πράγματα κ δύσκολα βεβαίως που η ανατρεπτική ζωή μας επιφυλάσσει . Αρκεί να είμαστε υγιείς.

Ωστόσο, όπως θα πηγαίνουμε μπροστά, να μην ξεχάσουμε τις παλιές μας αξίες. Να βρούμε διόδους επαφής κ επικοινωνίας μεταξύ μας στηριζόμενοι σ αυτές τις αξίες. Αλληλέγγυοι κ Όχι ανταγωνιστικοί!

Ο ανθρωπισμός, η φροντίδα, η αλληλοϋποστήριξη κ η κατανόησης θα δώσουν νόημα ,στις ζωές μας. Αισιοδοξία . Μείζονος σημασίας!

Επουλώνει ανασφάλειες, φόβους, προβλήματα, ανυπέρβλητες δυσκολίες, αρρώστιες . Η ζωή μας εξαρτάται κ από την κοινωνικότητα . Ας μην καταφεύγουμε σε « κάστινγκ» ανθρώπων μέσω Διαδικτύου κ όχι μόνο …

Ας διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας , έστω από μακρυά και συγκρατημένα με όσους ανθρώπους μας ταιριάζουν και προάγουν … Ας μην βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα για κάτι που νομίζουμε , υποθέτουμε,δεν μας αρέσει , εκτοξεύοντας άκομψους χαρακτηρισμούς σε συνανθρώπους μας αγνοώντας την πραγματικότητα .

Ας δούμε κάποια πράγματα όπως είναι κ όχι όπως εμείς θέλουμε να είναι, η πρέπει να είναι …Ας γίνουμε πιο επιεικείς με τους άλλους. Ας παραμερίσουμε την επικριτική μας διάθεση για όλους κ για ;oλα … Ας μπούμε στη θέση κάποιων πριν μπούμε στη διαδικασία να τους ρίξουμε στην πυρά! Ας φροντίσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας ! Αν περιμένουμε βοήθεια η κατανόηση η στήριξη η προστασία από κάποιους, θεωρώ , πως είναι , ήταν κ θα είναι κομματάκι δύσκολο!

Ποιος , ποιοι, τώρα, μπορεί να φταίνε ,γ την κατάσταση ,αποτελεί σοβαρό κεφάλαιο αλλά στην παρούσα δύσκολη φάση, ας πάμε σε άλλη σελίδα Γτ άκρη δεν θα βρούμε. Μόνοι μας να πορευόμαστε, πολεμάμε, προσέχουμε και να αγαπιόμαστε. Να προσέχουμε.

Δεν ζούμε σε εικονική πραγματικότητα . Άνθρωποι καθημερινά νοσούν υποφέρουν κ πεθαίνουν από τον ιό. Ας το δούμε σοβαρά !Προσωπικά εμπιστεύομαι τα νέα παιδιά γτ είναι ευφυέστατα κ αντιλαμβάνονται τα πάντα κ προσέχουν!», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά: