Τον απόλυτο έρωτα ζουν Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης, με τις φήμες για προετοιμασίες γάμου να φουντώνουν το τελευταίο διάστημα.

Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή, καθώς η σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη φαίνεται ότι την έχει κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Μετά από  την κοινή τους απόδραση στην Κρήτη, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης επέστρεψαν στην Ζυρίχη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελούντα και στα Χανιά, ωστόσο αποφάσισε να ταξιδέψει ξανά στην Ελβετία, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Στέλιου.

Ο Στέλιος Μανουσάκης διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση στα Χανιά και έτσι δεν υπάρχει καλοκαίρι που το ζευγάρι δεν επισκέπτεται το νησί.

Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, όμως η σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη  πάει από το καλό στο καλύτερο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα έχουν φουντώσει οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται με αφορμή ένα άκρως εντυπωσιακό μονόπετρο…

Ειδικότερα σε πρόσφατα stories που ανεβάζει η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διακρίνεται στο χέρι της ένα μονόπετρο, γεγονός που πυροδοτεί τις φήμες ότι εκείνη και ο Στέλιος ετοιμάζονται να παντρευτούν.