Η μοναδικότητα και η διαφορετικότητα των ζωδίων, εξασφαλίζει ότι σε πολύ σημαντικές φάσεις της καθημερινότητας (όπως σχέση κλπ), συμπεριφέρονται τελείως διαφορετικά μεταξύ τους.

Κριός
Η δουλειά του είναι προτεραιότητα, αλλά η σχέση του μπαίνει αμέσως μετά τη δουλειά και προσπαθεί να δίνει πολλή προσοχή και να δείχνει ενδιαφέρον.

Ταύρος
Είναι το ζώδιο που κάνει σχέση με σκοπό να κρατήσει σε βάθος χρόνου. Πρακτικά θέλει κάποτε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, οπότε ξεκίνα να ψάχνεις για νυφικό.

Δίδυμοι
Θα πει ψέματα μέσα στη σχέση, αλλά αυτό συνήθως θα το κάνει για να αποφύγει συγκρούσεις. Όταν ερωτεύεται, ζηλεύει πάρα πολύ και νιώθει ανασφάλεια.

Καρκίνος
Η πρώτη του και η τελευταία του σκέψη μες στη μέρα του είσαι εσύ. Αν είσαι η σύντροφός του, είσαι τυχερή καθώς θα σου δώσει όλη την αγάπη που έχει για εσένα.

Λέων
Η αλαζονεία του θα σε κάνει να ξενερώνεις. Όμως η γενναιοδωρία του από την άλλη πλευρά θα αναπληρώνει κάθε τι σε κάνει να νιώθεις κάπως παράξενα.

Παρθένος
Οι ψυχαναγκασμοί του με την καθαριότητα θα γίνουν ακόμη περισσότεροι και πιο έντονοι, αυτό θα σε κάνει να έχεις άγχος αλλά από την άλλη θα βλέπεις πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου.

Ζυγός
Στη σχέση του είναι πολύ πιστός και αφοσιωμένος. Συμπεριφέρεται όμως όπως και ο καλύτερός σου φίλος, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις οικειότητα.

Σκορπιός
Είναι γεμάτος ενθουσιασμό και κάνει συνέχεια καινούργια πράγματα για να σε εντυπωσιάσει. Αυτό σου προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας, έχε όμως τον νου σου ότι ζηλεύει.

Τοξότης
Όταν έχει σχέση, είναι ο σύντροφος που πηγαίνει ταξίδια μαζί σου και οι δύο περνάτε πολύ ξεχωριστές στιγμές. Δε θα τον βαρεθείς ποτέ, εκτός από όταν γίνεται πολύ εγωιστής

Αιγόκερως
Θα σου λέει την αλήθεια με πολύ κυνικό τρόπο. Θα σε κάνει να νιώσεις εμπιστοσύνη από τις αρχές της σχέσης σας. Η ειλικρίνειά του θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα.

Υδροχόος
Δεν του αρέσει η αδικία και για αυτό να ξέρεις ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιμένει σε κάτι αν έχει άδικο. Θα είναι σωστός μαζί σου και θα περνάτε δημιουργικό χρόνο.

Ιχθύς
Μπορεί να κλαίει και να συγκινείται εύκολα, αυτό όμως έχει να κάνει με το ότι είναι πολύ ευαίσθητος και θα σε αγαπάει όσο πιο πολύ μπορείς να φανταστείς.