Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέβαινε στη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή να «καρφωθεί» στο όχημα.

Όλο αυτό το διάστημα, ο παρουσιαστής δίνει σκληρό αγώνα για τη λειτουργική του αποκατάσταση, έχοντας στο πλευρό του διαρκώς την σύζυγό του, αλλά και τον μικρό γιο τους, που στέκονται σαν βράχος δίπλα του με δύναμη και κουράγιο.

Το χειρουργείο τον Ιούλιο και οι τελευταίες εξελίξεις

Τον Ιούλιο η σύζυγος του Εβελίνα Βαρσάμη, δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία γράφοντας: «Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός» ανέφερε στη δημοσίευσή της όπου φαίνεται να του κρατά το χέρι, πριν μπει στο χειρουργείο για την επέμβαση.

«Περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…»

Η κατάσταση της υγείας του όπως αποκάλυψαν οι φυσικοθεραπευτές του, Παναγιώτης Αναγνωστάκος και Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, μιλώντας για στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», βελτιώνεται συνεχώς και μάλιστα ο παρουσιαστής έχει αρχίσει να κάνει βήματα και να εκφέρει λόγο.

«O Κωνσταντίνος βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα. Είναι σε μια κατάσταση που περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…Βέβαια θέλουμε πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο, μπορεί και μιλάει το παιδί. Μπαίνουμε στα πρώτα στάδια της αποκατάστασης και προχωράμε», τόνισαν οι φυσικοθεραπευτές.