Η Αλίκη Βουγιουκλάκη συνεχίζει να γοητεύει τους λάτρεις της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της αξέχαστης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, οι θαυμαστές της αιώνιας ελληνίδας σταρ, ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια που η Αλίκη, μεσουρανούσε στη μεγάλη οθόνη και στο θέατρο, μετρώντας τη μια τεράστια επιτυχία μετά την άλλη.

Σπάνια «κλικ» και πολύτιμες πληροφορίες αναβιώνουν μέσα από τον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ενώ στιγμιότυπα από την προσωπική κι επαγγελματική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, δημοσιεύτηκε πρόσφατα μία ακόμα φωτογραφία που ενθουσίασε τους θαυμαστές του ελληνικού κινηματογράφου.

Πρόκειται για μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το φθινόπωρο του 1975, όταν η σταρ του κινηματογράφου φωτογραφιζόταν για ένα ακόμα εξώφυλλο περιοδικού.

Γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην λεζάντα με την οποία συνοδεύει τη φωτογραφία:

«Η Αλίκη φωτογραφίζεται στο εξοχικό στον Θεολόγο για το εξώφυλλο του περιοδικού «Φαντάζιο» τον Οκτώβριο του 1975 με τον φακό της Ευσταθίας Ναυπλιώτου και δίνει συνέντευξη για τους αναγνώστες του περιοδικού.

Λίγες μέρες αργότερα κάνει πρεμιέρα με την θρυλική «Καμπίρια», ένα έργο που αποτελεί την αρχή για μια σειρά μιούζικαλ που φέρνει από το εξωτερικό με πολυμελείς θιάσους, ζωντανή ορχήστρα και πανάκριβες για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγές και με τεράστια κάθε φορά επιτυχία».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: