Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αυτό τον κάνει αρκετά αμυντικό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι ακριβώς θέλει να σου πει…

Όταν σου λέει ότι δεν έχει τίποτα…

Ισχύει για κάθε φύλο. Έχει και παραέχει παράπονα και μάλιστα πολλά. Είναι το ζώδιο το οποίο δεν πρόκειται να ανοιχτεί εύκολα και να παραδεχθεί ό,τι νιώθει.

Μπαίνει σε μια ψυχολογική φάση που αδιαφορεί πλήρως για το πώς δείχνει απέναντι στον άλλον. Όταν ακούσεις αυτήν την ατάκα απλά δείξε του ενδιαφέρον και προσοχή.

Δε μιλάει πολύ

Κάτι σκέφτεται και δεν στο λέει. Είναι μάλλον συναισθηματικής φύσεως και φοβάται ότι αν στο πει θα τον θεωρήσεις «δεδομένο». Λογικά θα έχει να κάνει με το να σου προτείνει να σε δει πάλι σύντομα, να περνάτε πιο πολύ χρόνο μαζί, να κοιμηθείτε μαζί κλπ.

Κλαίει

Δεν έχει σημασία πόσο αρρενωπός και «macho» δείχνει ότι είναι. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αυτό πρακτικά τον κάνει να κλαίει και να συγκινείται πανεύκολα.

Αν ντραπεί είναι λογικό γιατί θέλει να κλείνεται στον εαυτό του. Πάρε τον μια αγκαλιά και θα δεις ότι θα ηρεμήσει. Δεν είναι από τους άντρες που κλαίνε και το θεωρούν κακό. Ίσα ίσα θεωρεί δύναμη το να κλαίει κανείς χωρίς να το καταπιέζει.

Ζήλια και ανασφάλεια

Αν δείξει ότι τάχα και δήθεν είναι άνετος επειδή εσύ θα βγείς με άντρες που δεν έχει ξαναγνωρίσει αυτός, τότε είναι όλο ένα μέγάλο ψέμα. Προφανώς και δε θα σου πει ψέματα, απλά δε θα δείξει ότι ζηλεύει πάρα πολύ.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον πάρεις στο άκυρο ενώ είσαι με την παρέα σου, ένα τηλέφωνο να δεις τι κάνει και να νιώσει κι αυτός άνετα. Ακούγοντας δε ότι τον λες «αγάπη» κλπ, τότε νιώθει πιο όμορφα και πιο ασφαλής, επειδή ξέρει ότι το ακούνε και οι άλλοι.