Όταν δούνε το ένα το άλλο, αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν επί τόπου. Είναι σα να βρέθηκαν τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο!

Οι ευαίσθητοι αλλά και μη ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου, το μόνο που μπορεί να θέλουν για να ερωτευτούν, είναι η ερωτική «χημεία» με το που θα ειδωθούν.

Κριός & Λέων

Ο Κριός έχει κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα, οπότε όταν ρίχνουν το βλέμμα τους σε κάποιον, τον κυνηγούν χωρίς φόβο.

Ο Λέων αγαπά να αγαπιέται οπότε υποδέχεται με ευχαρίστηση την αποφασιστική προσοχή του Κριού. Επίσης, βοηθά το γεγονός ότι και τα δύο ξεπερνούν γρήγορα τα πληγωμένα αισθήματα και έχουν μια γλυκιά ταραχή για να ανοιχτούν και πάλι σε κάποιον που έχει αξία για αυτούς.

Καρκίνος & Ιχθύς

Είναι και τα δύο ζώδια του νερού και ταιριαστά μεταξύ τους. Ο Καρκίνος έχει την τάση να είναι λίγο ντροπαλός στην αρχή να ανοιχτή σε μια ρομαντική περιπέτεια αλλά ο Ιχθύς έχει τον τρόπο του να τον βγάλει από το καβούκι του χάρη στην στοργική και τρυφερή του φύση.

Η σύνδεση του Ιχθύ με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της διαίσθησης, του επιτρέπει να δει πραγματικά τον Καρκίνο και προσδοκά αυτό που χρειάζεται για να νιώθει ικανοποιημένος: συναισθηματική ασφάλεια.

Από την άλλη, ο Καρκίνος επιθυμεί βαθιά σύνδεση και ολοκληρωτική αφοσίωση που κάνει την φαντασίωση του Ιχθύ πραγματικότητα.

Ζυγός & Λέων

Αυτά τα δύο ζώδια είναι γνωστό ότι είναι η ψυχή του πάρτι οπότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες ότι η δική τους ιστορία αγάπης θα ξεκινήσει με οπτική επαφή μέσα σε ένα γεμάτο από κόσμο δωμάτιο.

Είναι χαρισματική η σύνδεσή τους και έχουν και τα δύο ζεστασιά και γοητεία. Από τη στιγμή που ο Λέων αποφασίζει ότι θέλει κάποιον, δεν φοβάται να τα δώσει όλα και η σύνδεση του Ζυγού με την Αφροδίτη σημαίνει ότι είναι αληθινά ρομαντικοί.

Πηγή: marieclaire.gr