Η αδυνατισμένη εικόνα της Αντέλ, όπως η ίδια την έδωσε στη δημοσιότητα με αφορμή τα γενέθλιά της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, «έριξε» το Instagram εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Η τραγουδίστρια, μετά την θεαματική απώλεια κιλών, δείχνει πιο απελευθερωμένη από ποτέ ενώ και οι αναρτήσεις της στα social media αποδεικνύουν ότι η τραγουδίστρια απολαμβάνει την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η 32χρονη σταρ  άλλωστε κατάφερε να κάνει μια πλήρη μεταμόρφωση της εξωτερικής της εμφάνισης.

Κι ενώ πέπλο μυστηρίου καλύπτει ακόμα το πώς ακριβώς η Αντέλ κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά, η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια εξέπληξε για ακόμα μια φορά τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Έτσι μετά από απουσία εβδομάδων η Αντέλ αποφάσισε να επιστρέψει στους διαδικτυακούς της φίλους για να ευχηθεί καθυστερημένα χρόνια πολλά στην καλή της φίλη Νικόλ Ρίτσι

Για τις ευχές της η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φάρσα που της είχε κάνει η Νικόλ η οποία την είχε κατατρομάξει.

Στο απολαυστικό βίντεο βλέπουμε την Αντέλ με φόρμες μεν αλλά η απώλεια βάρους δεν κρύβεται ούτε κι εκεί.

«Είσαι η επιτομή της αυτοσυντήρησης, της αγάπης και της απόλυτης αγριότητας! Είσαι τόσο αγαπητή αγγελούδι μου από τόσους αγγέλους! Συνέχισε να μας χαρίζεις χαμόγελα, σε λατρεύω, σε αγαπώ και σε θαυμάζω τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Adele.

Η διατροφή με την οποία η Αντέλ κατάφερε να χάσει πάνω από 45 κιλά, λέγεται πως στηρίζεται σε 1000 θερμίδες ανά ημέρα.

Η απίθανη αλλαγή της τραγουδίστριας έγινε γνωστή με μια φωτογραφία στα περσινά της γενέθλια που σόκαρε τον πλανήτη