Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/9) η Φαίη Σκορδά, όπου με εξομολογητική διάθεση μίλησε για όλους και για όλα.
&nbsp

Η γνωστή παρουσιάστρια και για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα αφού όπως είπε εκείνος αν και βρισκόταν πολύ κοντά στο ζευγάρι ποτέ δε μπόρεσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που έφερε τη ρήξη.

«Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει. Δε το θεώρησα ποτέ απλό… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δε το ήθελα και δε το θεώρησα ποτέ απλό. Δε το έκανα και δεν πειράζει. Δε το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ότι και να είναι όμως είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρωτήθηκε αν η τηλεοπτική τους συνύπαρξη έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους να χωρίσουν με εκείνη να απαντά, «Δε πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Είχαμε έναν κοινό στόχο, δε μας απομάκρυνε, μας έδενε. Με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά. Και στις εκπομπές που κάναμε περνούσα καλά. Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο. Αυτά δε μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε θα το κάναμε… Στην αρχή υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός, στην πορεία αυτό φεύγει και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Μιλάμε πάντα για τα παιδιά. Θα τον ενημερώσω για όλα, ότι κι αν γίνει. Κυρίως αν δε με ακούνε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όλα όσα είπε η Φαίη Σκορδά: