Πριν λίγο καιρό η Κρίσι Τέιγκεν έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μιας ακόμα εγκυμοσύνης με την ίδια και τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ, να ανυπομονούν για τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού στην οικογένεια τους.

Το μοντέλο που είναι γνωστό για τις ιδιαίτερες αναρτήσεις της στα social media έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη του με έναν πρωτότυπο τρόπο, καθώς αποκάλυψε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μέσα από το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Τζον Λέτζεντ «Wild».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και πως η σύλληψη έγινε με φυσικό τρόπο και όχι με τεχνητή γονιμοποίηση.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το μοντέλο είχε κάνει επίσης γνωστό, μέσα από τα social media, πως έχει μια δύσκολη εγκυμοσύνη και πως πρέπει να περνάει όλο το εικοσιτετράωρο στο κρεβάτι για να προφυλάξει την υγεία της ίδιας και του αγέννητου μωρού της.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε η Κρίσι Τέιγκεν βρέθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες καθώς αιμορραγούσε ακατάπαυστα.

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου, το μοντέλο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δύσκολες στιγμές στην τρίτη της εγκυμοσύνη τονίζοντας:

«Όλοι ξέρουμε ότι ήμουν στο κρεβάτι τις τελευταίες εβδομάδες αλλά συνέχισα να αιμορραγώ. Έχει περάσει ένας μήνες και η αιμορραγία ήταν μεγάλη, παραπάνω από αιμορραγία περιόδου, το μωρό είναι καλά και μεγαλώνει και κουνιέται κι εγώ είμαι καλά αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη στιγμή για να έχει πολλά υγρά γύρω του, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαι στην παράξενη θέση που είναι επικίνδυνο να δοκιμάσουμε οτιδήποτε. Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», τόνισε η Κρίσι Τέιγκεν που διανύει τον πέμπτο μήνα κύησης.