Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz.

Η δημοφιλής ηθοποιός, καταφέρνει πάντα να κερδίζει τα βλέμματα τόσο με το ταλέντο, όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ οι αναρτήσεις της στα social media πάντα εντυπωσιάζουν.

Τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, αλλά αγαπά πολύ την Ελλάδα και την επισκέπτεται πάντα την περίοδο των γιορτών.

Η όμορφη ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της «Βασούλας» στους πρώτους κύκλους της επιτυχημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έφυγε για το Λος Άντζελες κάνοντας τα πρώτα της βήματα για διεθνή καριέρα και συνεχίζει να μένει στην Αμερική και να κυνηγά το όνειρό της.

Εκτός, όμως, από την υποκριτική, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αγαπά και τα social media, μέσα από τα οποία μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram Μάλιστα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να επιδίδεται σε pole dancing.

Aυτή όμως δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κάνει pole dancing καθώς σε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», στην οποία έγινε ευρέως γνωστή, είχε ξανακάνει.

Συγκεκριμένα η γοητευτική ηθοποιός, δηλαδή η Βάσω της σειράς, θέλησε να…κερδίσει το βλέμμα του συντρόφου της Χάρη, τον οποίο ενσάρκωνε ο Πάνος Βλάχος, αλλά με το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό από το αναμενόμενο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο Instagram: