Μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε που η Αλίκη Βουγιουκλάκηέφυγε από τη ζωή ωστόσο η «εθνική σταρ» εξακολουθεί να θαυμάζεται από το κοινό που τόσο την αγάπησε μέσα από τις ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Οι λεπτομέρειες γύρω από τη ζωή της απόλυτης ελληνίδας σταρ μπροστά αλλά πίσω από τις κάμερες, μέχρι σήμερα συνεχίζουν να συναρπάζουν τους θαυμαστές της αξέχαστης Αλίκης.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της αξέχαστης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, οι θαυμαστές της αιώνιας ελληνίδας σταρ, ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια που η Αλίκη, μεσουρανούσε στη μεγάλη οθόνη και στο θέατρο, μετρώντας τη μια τεράστια επιτυχία μετά την άλλη.

Σπάνια «κλικ» και πολύτιμες πληροφορίες αναβιώνουν μέσα από τον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ενώ στιγμιότυπα από την προσωπική κι επαγγελματική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, δημοσιεύτηκε πρόσφατα μία ακόμα φωτογραφία που ενθουσίασε τους θαυμαστές του ελληνικού κινηματογράφου.

Πρόκειται για μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από διακοπές της στον Θεολόγο.

Γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην λεζάντα με την οποία συνοδεύει τη φωτογραφία:

«Καλοκαίρι του 1982 και η Αλίκη απολαμβάνει τις διακοπές της στον Θεολόγο στα Δευτερότριτα ρεπό της από τις παραστάσεις της «Εβίτας» η οποία μετά από ένα θριαμβευτικό χειμώνα συνεχίζεται με την ίδια επιτυχία στο καλοκαιρινό κηποθέατρο «Αλίκη»».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: