Ποιος μπορεί να κρίνει καλύτερα ένα running παπούτσι από τη μεγαλύτερη δρομική κοινότητα της Αθήνας; Άνδρες και γυναίκες, από διαφορετικό background και δρομικό επίπεδο, τα μέλη των adidas Runners Athens δοκίμασαν πρώτοι το ολοκαίνουργιο adidas Supernova. Το crash-test στο νέο running παπούτσι της adidas πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικές μεταξύ τους δρομικές προπονήσεις, και τα αποτελέσματά του βρίσκονται στη διάθεσή μας, για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε αν του αξίζει μια θέση στον εξοπλισμό μας.

Κατάλληλο για όλους

Η ετυμηγορία των adidas runners είναι αμετάκλητη: Το νέο #adidasRunning παπούτσι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να εμπνεύσουν ακόμη και τον πιο διστακτικό αρχάριο να κάνει τα πρώτα του βήματα στο τρέξιμο – αλλά και για να βοηθήσει τους πιο προχωρημένους να βελτιώσουν τις επιδόσεις του.

Και αυτό γιατί εκτός των άλλων διακρίνεται από ένα κομβικό χαρακτηριστικό: Την εξαιρετική σχέση τιμής – ποιότητας. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο απόδοσης, κορυφαία άνεση και μέγιστη υποστήριξη, ενώ η τιμή του παραμένει προσιτή.

Η τεχνολογία στα πόδια μας

Ο σχεδιασμός του adidas Supernova φροντίζει για όλες τις ανάγκες ενός νέου δρομέα. Το επάνω μέρος του παπουτσιού αποτελείται από το ελαφρύ υλικό MESH, που επιτρέπει στο πόδι να «αναπνέει» παρέχοντας παράλληλα όλη την ελαστικότητα και την υποστήριξη που απαιτείται για απρόσκοπτη κίνηση. Στο μπροστινό του μέρος συναντάμε την τεχνολογία BOUNCE: Ελαφρύς, ανθεκτικός και ελαστικός αφρός, προσφέρει την αίσθηση «αναπήδησης» και επιστροφή ενέργειας στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού – έτσι, μας κάνει πιο γρήγορες. Τέλος, στην ενδιάμεση σόλα στη φτέρνα, το παπούτσι εκμεταλλεύεται την τεχνολογία BOOST, που μας χαρίζει ιδανική άνεση και απόκριση κινήσεων σε κάθε βήμα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες ή την θερμοκρασία.

Για να ξεκινήσετε και εσείς το δικό σας δρομικό ταξίδι με τη βοήθεια του Supernova, του running παπουτσιού υψηλών επιδόσεων σε προσιτή τιμή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα adidas.gr ή τα adidas stores και επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Κάνουμε download τη μεγαλύτερη δρομική κοινότητα

Κατεβάζοντας την εφαρμογή adidas Running, και κάνοντας join δωρεάν, μπορούμε να συμμετέχουμε και εμείς στο μεγαλύτερο running community της Αθήνας.

Εκεί θα ανακαλύψουμε και όλα όσα χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε μόνοι μας τρέξιμο ή να βελτιωθούμε σε αυτό, από οδηγούς για αρχάριους μέχρι πλάνα προπόνησης και μηνιαία challenges.

Επιπλέον, με σημείο συνάντησης το adidas Runbase, μπορούμε να πάρουμε μέρος στις προπονήσεις των adidas Runners. Τα μέλη της κοινότητας, με αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα αλλά και παρεΐστικη διάθεση, προπονούνται κάθε εβδομάδα, όλο το χρόνο. Με την καθοδήγηση της εξειδικευμένης ομάδας από captain και coaches καταφέρνουν να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους. Η προσέγγιση της κοινότητας είναι ολιστική, με θεματικά runs, strength & mobility sessions, Nutrition, Recovery και Mindset lectures, τόσο από κοντά όσο και μέσω internet, έχοντας προσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής μας. Τα μέλη των adidas Runners Athens, από τους πιο αρχάριους δρομείς μέχρι τους πιο έμπειρους μαραθωνοδρόμους, μοιράζονται μοναδικές δρομικές εμπειρίες, εξελίσσονται και απογειώνουν το ομαδικό πνεύμα.

Με τη βοήθειά τους, θα νιώσουμε κι εμείς πιο READY FOR SPORT από ποτέ, διασχίζοντας τη δική μας γραμμή εκκίνησης με το νέο Supernova!

#adidasRunnersAthens

#Supernova #adidasSupernova