Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας (12/10), η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στις συγκυρίες που την οδήγησαν να ασχοληθεί με το τραγούδι, τις μεγάλες συνεργασίες της αλλά και πιο προσωπικά της θέματα.

Σε μια από σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση η δημοφιλής ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της ενώ δέχθηκε και μια όμορφη έκπληξη στον «αέρα».

Μια έκπληξη προερχόμενοι από τους αγαπημένους της γονείς, οι οποίοι μέσω αποσπάσματος μίλησαν για την ίδια!

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της γνωστής ερμηνεύτριας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν προσπαθούσες να βοηθήσεις τη Νατάσσα, που ήταν πολύ μικρούλα, το πρώτο που έλεγε ήταν… μόνη μου! Έδειξε ότι θέλει να κάνει πράγματα μόνης της και τολμούσε να τα κάνει» .

«Έτσι ήταν πέντε χρονών, έτσι ήταν δεκαπέντε, έτσι ήταν εικοσιπέντε, έτσι είναι και τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα» τόνισε, με υπερηφάνεια για την κόρη του, ο πατέρας της Νατάσσας Μποφίλιου. «Αυτό είναι μπράβο της και μαγκιά της! Μετά από κάθε συναυλία, η Νατάσσα είναι ένα ράκος ψυχικό. Έχει δώσει και την τελευταία ικμάδα της δύναμης της».

Το διαζύγιο που της στοίχησε και η προσωπική της ζωή σήμερα

Η πρώτη της τραυματική εμπειρία, όπως δήλωσε, ήταν το διαζύγιο των γονιών της. Ωστόσο, χάρη στην ωριμότητά τους και τις άψογες σχέσεις που κράτησαν δεν χρειάστηκε ποτέ να νιώσει την απώλεια κανενός αφού τη μεγάλωσαν μέσα σε πολλή αγάπη.

Στη συνέχεια, η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε στο αν θα θυσίαζε την προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί της. Αρνούμενη κατηγορηματικά κάτι τέτοιο δήλωσε:

«Διαφωνώ τρομερά με αυτό. Πιστεύω ότι ένας ένας άνθρωπος με υγιή και ευτυχισμένη προσωπική ζωή μπορεί να είναι ένας άνθρωπος με επιτυχία και καριέρα. Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πιστεύω ότι η προσωπική ζωή θα μπορούσε να είναι ποτέ εμπόδιο στην καριέρα»

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: