Ένα νόστιμο φθινοπωρινό πιάτο ετοίμασε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Συγκεκριμένα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» επέλεξε να μαγειρέψει ένα ρολό χοιρινού με πέστο βασιλικού και πουρέ σελινόριζας

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για αυτό το πιάτο:

1,5 κιλό χοιρινό λαιμό

3 – 4 κ.σ. πέστο βασιλικού

Λιαστή ντομάτα

100 γρ. γραβιέρας

3 – 4 φέτες προσούτο

Υλικά για πέστο βασιλικού:

25 γρ. φύλλα βασιλικού

35 γρ. παρμεζάνα

15 γρ. πεκορίνο

8 γρ. κουκουνάρι

Μια πρέζα αλάτι

50 ml ελαιόλαδο

½ σκελίδα σκόρδου

Υλικά για πουρέ σελινόριζας:

½ κιλό σελινόριζα

200 γρ. νερό

200 ml γάλα

50 ml κρέμα γάλακτος

80 γρ. βούτυρο παγωμένο

Λίγο χυμό λεμόνι

Αλάτι και πιπέρι

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής: