Δε σημαίνει αυτό ότι άλλα ζώδια δεν κάνουν έτσι, το θέμα είναι όμως ότι τα συγκεκριμένα δεν έχουν…όριο!

Ζυγός

Είναι το κέντρο της παρέας και για αυτό ξέρει ότι έχει την προσοχή όλων πάνω του. Αυτό πρακτικά τον έχει κάνει να νιώθει ότι είναι κάποιος ιδιαίτερος χωρίς στην πραγματικότητα να είναι κάτι το αξιόλογο (σε πολλές περιπτώσεις).

Θα βαφτεί για να πάει στο περίπτερο και θα κυκλοφορεί με το ψηλοτάκουνο μέρα μεσημέρι στην πλατεία του χωριού, λες και την κυνηγάνε οι paparazzi.

Λέων

Εννοείται πως δε θα μπορούσε να λείπει ο Λέων από τη λίστα. Ειδικά ο Λέων, που νομίζει ότι όλοι ασχολούνται μαζί του και ότι είναι το κέντρο του κόσμου.

Πρώτον έχει την τάση να φοράει φθηνά ρούχα που μοιάζουν με ακριβά, μόνο και μόνο για να τραβάει την προσοχή. Δεύτερον, χρωστάει λεφτά επειδή αγοράζει ακριβά προϊόντα τεχνολογίας και έπειτα νομίζει ότι έχει λεφτά. Θεωρεί ότι όποια κοπέλα θέλει μπορεί να την έχει. Next!

Καρκίνος

Μην τον βλέπεις έτσι που παριστάνει τον γλυκούλη και τον ευαισθητούλη πάντα. Αυτό το κάνει για να τραβάει την προσοχή τις περισσότερες φορές. Βάφετε με αυστηρό μακιγιάζ για να μπορεί να «επιβληθεί» στον χώρο που βρίσκεται και δε σηκώνει πολλά σχόλια.

Άμα έρθει σε λεκτική διαμάχη, αυτό που θα κάνει είναι να μειώσει το κύρος του άλλου ατόμου, να τινάξει το μαλλί και να σηκωθεί να φύγει.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: