Δεν είναι ότι η αλαζονεία τους ξεκινάει από κάποιου είδους «κακία», κυρίως έχει να κάνει με προσωπικές ανασφάλειες σε αυτά τα τρία ζώδια.

Κριός

Μην κάνεις το λάθος και μιλήσεις για καριέρα, δουλειά ή κάποιο θέμα που σχετίζεται με φιλοδοξίες και επιτυχία. Θα τον δεις αμέσως να στρέφει τη συζήτηση πάνω του. Να δείχνει πόσο καριερίστας είναι και πόσο πάει καλά το «project» του.

Γενικά η αλαζονεία του πηγάζει από ένα αίσθημα ότι ξέρει πως αξίζει, αλλά θέλει κιόλας να το δείξει και στους άλλους. Ο λόγος που το δείχνει, είναι για να ξεκαθαρίσει το πώς είναι ο ίδιος ως άτομο. Τι προτεραιότητες έχει και πόσο σοβαρά παίρνει τα πράγματα γενικότερα που αφορούν τον ίδιο.

Λέων

Σας αρέσει η προσοχή από τους άλλους και θέλετε όλοι να σας θαυμάζουν. Εδώ θαυμάζετε οι ίδιοι τον εαυτό σας με αποτέλεσμα να είναι προφανές ότι πρέπει να χαλαρώσετε λίγο.

Αφήστε τους άλλους να μιλούν για εσάς και σταματήστε να δίνετε φιλιά στο είδωλό σας όταν το αντικρύζετε στον καθρέπτη. Υπερφίαλο εγώ, ματαιοδοξία, σνομπισμός και κατά τ άλλα μια ανθρώπινη φούσκα η οποία αλίμονο κι αν σπάσει, θα εξαφανιστεί για πάντα από την υπόλήψη των άλλων. Επειδή έχετε μεγάλη προδιάθεση λοιπόν Λέοντες, δώστε και μεγάλη προσοχή.

Τοξότης

Θα δεις ότι πολλές φορές κάνει πως τα ξέρει όλα. Κι αν εξαιρέσεις αυτό και πεις ότι δεν είναι σημαντικό, θα παρατηρήσεις ότι έχει μια τάση να επιμένει στην αποψάρα του ακόμη κι αν έχει άδικο.

Γενικά ο Τοξότης παίρνει ικανοποίηση μέσω της επιβεβαίωσης των άλλων. Θέλει να βλέπει τους γύρω του να του δείχνουν εκτίμηση σε ό,τι αφορά τον ίδιο. Συνήθως είναι αλαζόνας, όταν αναφέρεται στα ταξίδια που έχει κάνει και στα μέρη που έχει πάει.

Το καταλάβαμε Τοξότη, έχεις γυρίσει όλον τον πλανήτη, δε μας ενδιαφέρει!