Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ίδια μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», η γνωστή δημοσιογράφος είναι πλέον αρνητική στον κοροναϊό.

Μάλιστα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της, καθώς ανυπομονεί να επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής.

«Πετάω! Πετάω! Έχω τελειώσει όπως καταλαβαίνετε την καραντίνα. Το τεστ μου βγήκε αρνητικό!», είπε χαρακτηριστικά ανακουφισμένη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Υπενθυμίζεται ότι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ήρθε σε επαφή με άνθρωπο που προσβλήθηκε από τον ιό, υποβλήθηκε στο τεστ και τα αποτελέσματα ήταν θετικά, γεγονός που την οδήγησε να παραμείνει σε καραντίνα.

Μιλώντας για τα συμπτώματα που την είχαν ταλαιπωρήσει κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, είχε δηλώσει:

«Τα συμπτώματά μου είναι έντονοι πονοκέφαλοι. Πονάω και παίρνω παυσίπονα και δεν σταματά ο πόνος, παρά μόνο για λίγη ώρα. Επίσης, είναι πολύ ενοχλητικό που δεν έχω γεύση και όσφρηση και διαβάζω ότι αυτό μπορεί να κρατήσει έως και δύο μήνες.

Δηλαδή μπορεί να περάσει η αρρώστια και ακόμα να μην έχω γεύση και όσφρηση. Είμαι διαλυμένη πραγματικά. Είναι πολλές οι μέρες. 13 κλεισμένες με τα παιδιά εδώ. Πυρετό καθόλου».