Κάποια ζώδια έχουν την τάση να θέλουν την ασφάλειά τους και να νιώθουν ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Επίσης απεχθάνονται τις αλλαγές και δε μπορούν να τις διαχειριστούν εύκολα.

Καρκίνος

Μην του πεις να αλλάξει ωράριο εργασίας, τρόπο επικοινωνίας με τους κοντινούς του κλπ. Θα έχει νεύρα και άγχος ταυτόχρονα. Δεν του αρέσει καθόλου να του «παίρνεις» την ασφάλεια που ένιωθε μέσα από τη ρουτίνα του.

Δεν του αρέσουν επίσης οι αλλαγές γιατί έχει παλέψει για να έχει τη ρουτίνα που ήδη έχει. Κι αν αυτή δε λειτουργήσει, θέλει να την αλλάζει από μόνος του. Επίσης απεχθάνεται τις ομαλές μεταβάσεις. Δε θέλει ημίμετρα. Θέλει ή να αλλάξει άμεσα η καθημερινότητά του ή καθόλου.

Ταύρος

Είναι ο κλασικός τύπος που θέλει να έχει τη δουλειά του, το σπίτι του, τη σχέση του και αυτά. Τίποτα άλλο δεν τον ικανοποιεί περισσότερο ή λιγότερο. Όμως αν του πει ο σύντροφός του ότι θέλει για κάποιο χρονικό διάστημα να μη μένουν μαζί ή να μιλάνε λιγότερο, είναι το χειρότερό του.

Απεχθάνεται επίσης τις αλλαγές χώρου, σε έπιπλα, αρχιτεκτονική κλπ. Θέλει την ηρεμία του.

Λέων

Θέλει να αλλάζει την πραγματικότητα γύρω του όταν και μόνο το πει εκείνος. Δεν του αρέσει καθόλου η νοοτροπία του να του πούνε τι θα κάνει. Γενικά θέλει να έχει απεριόριστο έλεγχο και πολλές φορές ξεχνάει ότι αυτό δε θα γίνει ποτέ στην πράξη.

Του αρέσει να αλλάζουν τα πράγματα, μόνο όταν θα ξέρει ότι θα έχει άμεσο όφελος και κέρδος.

Ζυγός

Θέλει ισορροπία γενικά. Θέλει να ξέρει ότι όταν θα κάνει κάτι θα είναι αυτό και τίποτε άλλο. Αν φερειπείν του πούνε από τη δουλειά ότι θα αλλάξουν τα γραφεία και θα πάνε σε κάποια άλλη διεύθυνση, εκείνος θα νευριάσει αρκετά, θα αναρωτιέται γιατί δεν τον ρώτησαν.

Είναι το ζώδιο που ενώ θέλει να κάνει καινούργια πράγματα, θέλει αυτά να γίνονται με συγκεκριμένη σειρά και με καθόλου άγχος.