Παίρνοντας τα σκήπτρα από τον Τζον Λέτζεντ, τον πιο σέξι άντρα για 2019, ο ηθοποιός και παραγωγός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν κέρδισε φέτος τον τίτλο του πιο σέξι άντρα για το 2020.

Ο 33χρονος Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ξεκίνησε την ενασχόληση με την υποκριτική από παιδί και ακολούθησε μια σταθερά ανοδική πορεία στο Χόλιγουντ.

Ο ρόλος του στο «Fruitvale Station» το 2013 τον έκανε ευρύτερα γνωστό. Το 2015 πρωταγωνίστησε στο «Creed», ενώ τρία χρόνια αργότερα έπαιξε στο «Black Panther».

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν που ανακηρύχτηκε ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή για το 2020, από το περιοδικό People, ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στο κίνημα «Black Lives Matter» και δραστηριοποιείται στην μεγάλη και μικρή οθόνη από το 1999.

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι ιδιαίτερα δραστήριος σε ό,τι αφορά την πολυπολιτισμικότητα του Χόλιγουντ.

Το 2018 η εταιρεία παραγωγής του έγινε η πρώτη που δημόσια υιοθέτησε όρο που προβλέπει τη διαφορετικότητα στο καστ και το συνεργείο μιας ταινίας.

O πιο σέξι άντρας για το 2020, έχει βρεθεί υποψήφιος σε πολλά βραβεία, αλλά έχει επίσης διακριθεί από τους αμερικάνικους κινηματογραφικούς θεσμούς αρκετές φορές.

Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις έχει δηλώσει πώς πρέπει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

Η αποκάλυψη ότι ο Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2020 έγινε στο σόου του Τζίμι Κίμελ, όπου αρχικά ο ηθοποιός εμφανίστηκε με στολή για επικίνδυνα υλικά και καλυμμένο το πρόσωπό του.

Όσο για τον «τίτλο του πιο σέξι άνδρα εν ζωή, ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν πως οι γυναίκες της οικογένειάς του είναι σίγουρα υπερήφανες για αυτό.