Αυτό το ραντεβού με το MEGA CINEMA δεν χάνεται με τίποτα από μικρούς και μεγάλους τηλεθεατές. Ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 21:00 που θα ταξιδέψουμε παρέα με τα αξιαγάπητα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ στο «ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ».

Η Στρουμφίτα και η παρέα της πρωταγωνιστούν σε έναν αγώνα μέσα στο απαγορευμένο δάσος με σκοπό να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό. Και όλα αυτά χωρίς να τους προλάβει ο μάγος Δρακουμέλ. Θα καταφέρουν άραγε να είναι…αθόρυβοι και να μη βρεθούν στο δρόμο του μοχθηρού μάγου;

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 21:00 κάποια πολύ ξεχωριστά και αναποδιάρικα πουλιά, τα διάσημα «ANGRY BIRDS» παίρνουν τη θέση τους στο MEGA CINEMA σε Ά τηλεοπτική μετάδοση. Τι γίνεται όταν σε ένα απομονωμένο νησί, που κατοικείται από χαρούμενα και ανέμελα πουλιά φτάνει ένα πλοίο με μυστηριώδη πράσινα… γουρούνια; Σε αυτόν τον παράδεισο, ο Ρεντ, ένα οξύθυμο πουλί, ο γρήγορος Τσακ και ο  ιπτάμενος Μπομπ ήταν πάντα τα αουτσάιντερ… αυτό όμως θα αλλάξει, αφού εκείνοι θα ανακαλύψουν τα κρυφά σχέδια των γουρουνιών.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 21:00 είμαστε όλοι καλεσμένοι σε ένα ξενοδοχείο με παράξενους επισκέπτες, το περίφημο «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ». Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Κόμη Δράκουλα τον οδήγησε στην δημιουργία ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Οι κρατήσεις για ένα συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο έχουν γίνει από ξεχωριστούς καλεσμένους, καθώς η κορούλα του κλείνει τα 118 χρόνια της. Ο Αόρατος Άνθρωπος,  η Μούμια, το Τέρας του Φράνκενσταϊν καταφθάνουν και είναι έτοιμοι για ξέφρενο πάρτι. Ο Τζόναθαν, ένας περιπλανώμενος ταξιδιώτης βρίσκεται τυχαία στο ξενοδοχείο και είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα… Πώς θα καταλήξει άραγε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Κλείστε θέση από τώρα στο MEGA CINEMA κάθε Κυριακή βράδυ και η διασκέδαση για όλη την οικογένεια είναι κάτι παραπάνω από εξασφαλισμένη.

MEGA CINEMA

«ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ» Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 21:00

«ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ» Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 21:00

«ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ» Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 21:00

#MegaCinema #Smurfs #AngryBirds #HotelTransylvania