Κάθε ζώδιο έχει ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και αυτό τα καθιστά επίσης ξεχωριστά. Για αυτό αυτοί οι σύντροφοι είναι λάθος για τα ζώδια.

Κριός

Το να επιλέξει να είναι με κάποιον τεμπέλη, που βαριέται να δουλέψει είναι το μεγαλύτερο λάθος του. Αφού ο Κριός είναι καριερίστας.

Ταύρος

Του αρέσει να είναι με κάποιον που έχει όνειρα για το μέλλον. Αν βλέπει ότι ο άλλος δεν κοιτάει προς τα εκεί τότε βρήκε τον λάθος άνθρωπο.

Δίδυμο

Είναι δεδομένο ότι λέει τα πράγματα δραματικότερα, αν έχει δίπλα του έναν ίδιο σύντροφο με αυτόν, θα βαρεθεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Καρκίνος

Το να επιλέξει έναν εμφανώς κυνικό σύντροφο είναι μια τελείως λανθασμένη επιλογή. Αφού εκείνος είναι από τα πιο συναισθηματικά ζώδια.

Λέων

Είναι ξεχωριστή η επιλογή του. Καθώς αν διαλέξει έναν άνθρωπο πολύ δραματικό και γκρινιάρη θα σηκωθεί και θα φύγει. Θέλει ηρεμία.

Παρθένος

Δε μπορεί τη χαζομάρα. Αν βλέπει ότι ο άλλος δε σκέφτεται γρήγορα και υπεραναλυτικά, θα νιώθει ότι δεν υπάρχει η σωστή επικοινωνία.

Ζυγός

Αμφιβάλλει και αμφισβητεί για τα πάντα και με τα πάντα. Δεν αντέχει τους ανθρώπους που είναι συνέχεια σίγουροι. Τον αγχώνουν.

Σκορπιός

Είναι απαραίτητο να είναι με κάποιον κτητικό και συναισθηματικό. Αν είναι με κάποιον που δε δείχνει το ενδιαφέρον εύκολα, θα ζηλεύει πολύ.

Τοξότης

Θέλει να έχει έναν σύντροφο της περιπέτειας, του ταξιδιού, αν ο άλλος δεν κάνει τίποτα και βαριέται, τότε εκείνος θα ξενερώσει.

Αιγόκερως

Είναι δεδομένο ότι θέλει την ειλικρίνεια στη ζωή του διαφορετικά θα έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει τον άλλον ακόμη και σε επίπεδο κουβέντας.

Υδροχόος

Είναι άτομο της δικαιοσύνης και αν βγαίνει με κάποιον που δε σέβεται τον διπλανό του, θα νιώθει πολύ άσχημα και σίγουρα θα χωρίσει.

Ιχθύς

Δεν πρέπει να είναι με κάποιον που δε δείχνει εύκολα τι νιώθει. Θέλει να είναι σίγουρος για τη σχέση του και να μη νιώθει ανασφάλειες.