Αν ο πρώτος μήνας του χειμώνα σας βρίσκει με ευάλωτο ανοσοποιητικό και ευαίσθητο πεπτικό σύστημα, τότε υπάρχουν κάποιοι ισχυροί φυσικοί σύμμαχοι που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι για την καλή λειτουργία και των δύο. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τα προβιοτικά και πρεβιoτικά, ζωντανοί μικροοργανισμοί που προστατεύουν τον οργανισμό από λοιμώξεις και ασθένειες που συνδέονται με το έντερο.

 

Παράγοντες που διαταράσσουν την εντερική μικροχλωρίδα

Τρισεκατομμύρια βακτήρια αποτελούν την εντερική μικροχλωρίδα συμβάλλοντας στην υποστήριξη και διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού και πεπτικού συστήματος. Υπάρχουν όμως ποικίλοι παράγοντες που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία αυτή, μεταξύ των οποίων κάποια θεραπεία με αντιβιοτικά, μια ίωση, ένα ταξίδι, μια αλλαγή στον τρόπο ζωής ή ακόμα και το στρες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ρόλος των προβιoτικών και πρεβιοτικών στην επαναφορά της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου είναι καθοριστικής σημασίας.

Η σημασία των προβιοτικών και πρεβιοτικών για έναν υγιή οργανισμό

Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί οργανισμοί που μπορούν να ωφελήσουν τον ανθρώπινο οργανισμό όταν λαμβάνονται στις κατάλληλες ποσότητες. Τα πρεβιοτικά αποτελούν ουσίες που βοηθούν στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των προβιοτικών μικροοργανισμών. Προϊόντα όπως το Prodefen plus® που περιέχουν συνδυασμό προβιοτικών και πρεβιοτικών, είναι πιο αποτελεσματικά στην καταστολή της ανάπτυξης των παθογόνων βακτηρίων από ένα απλό προβιοτικό.

Το Prodefen Plus® είναι ένα συμβιωτικό με 7 στελέχη προβιοτικών και πρεβιοτικό που ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά από τη διάρροια των αντιβιοτικών και την ιογενή διάρροια σε παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας και ταυτόχρονα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας στη φυσιολογική λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.

Το Prodefen Plus® παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του πεπτικού σωλήνα καθώς αναχαιτίζει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων, συμβάλλει στην πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και στην παραγωγή λιπαρών οξέων βραχείας αλύσου και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Είναι ευχάριστο στην κατανάλωση, καθώς είναι άοσμο και δεν έχει γεύση. Ένα φακελάκι διαλυμένο σε νερό, χυμό ή γάλα σε θερμοκρασία δωματίου κατά τη διάρκεια ή μετά από κάποιο γεύμα αρκεί για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με όλα τα ευεργετικά οφέλη των προβιοτικών και πρεβιοτικών.

___

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 93040/22-07-2019. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας στον ΕΟΦ.