Κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ορισμένα ζώδια που έχουν την τάση να δημιουργούν δράμα με τα πάντα.

Καρκίνος

Είναι drama queen. Είτε θα έχει να κάνει με γκρίνια που θα συνδυάζεται με δράμα. Είτε θα έχει να κάνει με ζήλια και ανασφάλεια που θα συνδυάζεται με δράμα. Γενικά έχει την τάση να εκφράζεται με συναισθηματικές εξάρσεις.

Η κυκλοθυμία του είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που ενισχύει αυτήν τη συμπεριφορά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι όποιες «σκηνές» του να είναι υπερπαραγωγή. Άμα κλάψει, θα κλαίει πολύ, άμα ζηλέψει θα ζηλέψει πολύ κι άμα νευριάσει θα πρέπει να βρεις καράβι να φύγεις.

Λέων

Όση αυτοπεποίθηση και να δείχνει ότι έχει, άλλη τόση στην πραγματικότητα δεν έχει. Θέλει συνέχεια την επιβεβαίωση από τους άλλους και αυτό τον κάνει να εξαρτάται συνέχεια από το τι θα πούνε οι άλλοι.

Θα κάνει υστερίες και δράμα όταν θα θέλει να περάσει την άποψή του έντονα, σε σημείο που θα θέλει χειριστικά να πείσει τον άλλον για αυτό που λέει.

Επειδή ζηλεύει και είναι πολύ κτητικός και περήφανος, δεν υπάρχει περίπτωση να μη διεκδικήσει την αλήθεια του με στόμφο και τουπέ. Μπορεί να παριστάνει τον ήρεμο, αλλά στην πραγματικότητα προξενεί δράμα με τα πάντα.

Σκορπιός

Είναι ώρες ώρες τόσο υπερβολικός, που ακόμη και οι πιο κοντινοί του άνθρωποι κουράζονται. Συναισθηματικά έχει αρκετές ανασφάλειες, ζηλεύει με τους πάντες και δεν πρόκειται να αποφύγεις την ανάκριση. Δράμα θα κάνει όταν θα νιώθει πληγωμένος συναισθηματικά και θα συνοδεύεται με έντονο κλάμα και δυσαρέσκεια.

Γενικά όταν νευριάζει έχει την τάση να φωνάζει πολύ. Μπορεί να πει «μεγάλα» λόγια, αλλά πρακτικά δεν κάνει τίποτα απολύτως. Του αρέσει το δράμα γιατί έτσι «ξεσπάει» και ηρεμεί με τον εαυτό του περισσότερο. Όμως μπορεί να κουράσει τον άλλον και ειδικά τον σύντροφό του, καθώς απαιτεί να είναι συνέχεια δίπλα του.