Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της περιπέτειας και αυτό σημαίνει ότι έχει ρομαντικά στοιχεία που του προσθέτει αυτή παρά τον ρεαλισμό και τον κυνισμό του.

Εκεί που θα νιώθεις ότι η σχέση πάει να γίνει ρουτίνα, εκεί θα βρίσκει μια καινούργια ιδέα που θα την κάνει να ανανεώνεται με αποτέλεσμα να βλέπεις τα πράγματα σχεδόν πάντα πιο αισιόδοξα.

Το συγκεκριμένο ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό για την ταξιδιάρική του νοοτροπία και για το γεγονός ότι δε θέλει να περιορίζεται μέσα σε ορισμένα πλαίσια και πόσο μάλλον σε πλαίσια που του βάζουν άλλοι.

Θέλει την ανεξαρτησία του και την ελευθερία να επιλέγει ο ίδιος τι θα κάνει στη ζωή του, χωρίς να έχει κάποιον πάνω από το κεφάλι του.

Τι δε θέλει από ένα ταίρι;

Αν είσαι ένα άτομο που βαριέται να κουνηθεί και θέλει να περνάει συνέχει τον χρόνο του σπίτι, μην περιμένεις ο Τοξότης να είναι για εσένα και εσύ για τον Τοξότη. Το σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθεί κάτι το οποίο θα τον περιορίσει.

Τι συμβαίνει στο σεξ;

Μην περιμένεις συναισθηματικό έρωτα με τον Τοξότη. Κατά βάση κάνει σεξ. Του αρέσει να εκφράζει το πάθος και τον ερωτισμό που νιώθει για εσένα μέσα από το ερωτικό σας κρεβάτι. Δε θα μπορούσες να έχεις κάτι καλύτερο από αυτό.

Κάποιον με τον οποίον θα περνάς τέλεια στο κρεβάτι και που εκείνος θα σου καλύπτει τις ερωτικές ανάγκες. Δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ τον εραστή Τοξότη. Βρίσκει συνέχεια τρόπους και εναλλακτικές για να σε κάνει να έρθεις σε οργασμό. Και να είσαι σίγουρη, προτεραιότητά του θα είναι να ικανοποιηθείς εσύ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Αν του στερήσεις την ελευθερία είτε επειδή έχεις σχέση μαζί του, είτε επειδή είσαι φίλη του και θέλεις να του πεις τι θα κάνει και τι όχι, τότε θα απομακρυνθεί από εσένα. Παίρνει πάντα τις αποφάσεις του ανάλογα με την ελευθερία που του προσφέρουν οι επιλογές που έχει.

Ορισμένες φορές θα αρνηθούν μία καλή ευκαιρία επειδή απαιτεί μεγάλη δέσμευση, αλλά αφού θα είναι δική τους επιλογή, τελικά θα τους βγει σε καλό. Κατά συνέπεια, η ελευθερία είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός τους, διότι μόνο όταν είναι ελεύθεροι μπορούν να ταξιδεύουν και να εξερευνούν διαφορετικούς πολιτισμούς και φιλοσοφίες.

Είναι ειλικρινής σε σημείο να μοιράζει πολύ σε αυτό το χαρακτηριστικό με τον Αιγόκερω και τον Κριό, όπου θα σου πούνε την αλήθεια μες στη μούρη σου αρέσει δε σου αρέσει. Είναι στην ουσία ένα άτομο που δε μπορεί το ψέμα και ούτε λέει ψέματα.