Ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό εορταστικό πρόγραμμα έχει ετοιμάσει το MEGA για την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με καλεσμένους αγαπημένα πρόσωπα που έρχονται να μοιραστούν όμορφες αναμνήσεις και ξεχωριστές ιστορίες, να μας διασκεδάσουν με τραγούδια και χορό, να παίξουν για καλό σκοπό και να στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά που έρχεται.

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 09:40 η παρέα του «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» μας καλωσορίζει με μία γλυκιά καλημέρα, κάλαντα και πολλές ευχές. Η Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Άρη Καβατζίκη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Σίσσυ Καλλίνη και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο υποδέχονται στο γιορτινό «σπίτι» τους την Ιωάννα Παππά που μεταξύ άλλων μιλά για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «ΕΞΑΨΗ» τη νέα σειρά του MEGA.

Ο Κώστας Καραφώτης έρχεται στο «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!», χαρίζοντας όμορφες μουσικές στιγμές σε ένα πρωινό γεμάτο κέφι, χορό και τραγούδι. Ακόμα, ο αστρολόγος Κώστας Κουρουνιώτης αποκαλύπτει όλα όσα θα γίνουν τη νέα χρονιά για κάθε ζώδιο. Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει τη σπεσιαλιτέ για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ενώ ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος μας φτιάχνει μία γιορτινή τούρτα. Χαρούμενη διάθεση, μουσική και γιορτινό κλίμα για να μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, στις 09:40 στο MEGA.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ

«MEGA και Παιδικά χωριά SOS μαζί» αυτές τις γιορτές. Η Σμαράγδα Καρύδη συνεχίζει να μοιράζει «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» αυτή τη φορά όμως για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS. Αγαπημένα πρόσωπα από τις νέες σειρές του MEGA «ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» και «ΕΞΑΨΗ», την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 στις 18:30, απαντούν στις διασκεδαστικές ερωτήσεις και διεκδικούν «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ».

Δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες σε τρεις γύρους στοχεύοντας στο να γεμίσουν ΥΕΝ το λογαριασμό τους απαντώντας σωστά σε είκοσι πέντε ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. Από τη μία είναι η κόκκινη ομάδα από τη σειρά «ΕΞΑΨΗ» με τους Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνο Κάππα, Κίμωνα Κουρή και Σοφία Μανωλάκου. Απέναντί τους η μπλε ομάδα από τους «ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» με τους Γιώργο Παπαγεωργίου, Μάκη Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Φωτεινή Αθερίδου και Χρήστο Σαπουντζή.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη νικητήρια ομάδα θα προσφερθούν για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» στο MEGA με τον Θοδωρή Αθερίδη … μια αξέχαστη βραδιά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις 21:50. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Σεμίνα Διγενή. Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται τους αγαπημένους του φίλους, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Σμαράγδα Καρύδη, τη Μαρία Ναυπλιώτου, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Άλκη Κούρκουλο, τη Βίκυ Βολιώτη, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Ευαγγελία Συριοπούλου, τον Μιχάλη Μαρίνο, τον Αντώνη Κρόμπα και την Έλενα Σκουλά για να γιορτάσουν με τους τηλεθεατές του MEGA το πρώτο βράδυ του 2021!

Το κέφι απογειώνουν ο Χρήστος Δάντης, οι Gadjo Dilo και o Δημήτρης Ρόκκος. Μαζί τους τραγουδούν, επίσης, η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Λευτέρης Ελευθερίου. Μία παρέα με εξομολογήσεις και εντυπωσιακές αποκαλύψεις μεταξύ των καλεσμένων για μεγάλες δόσεις γέλιου και διασκέδασης.