To ότι η Ντέμι Μουρ δεν φοβάται και δεν κρύβει τις αισθητικές επεμβάσεις είναι γνωστό. Η ίδια άλλωστε έχει εξηγήσει τι έχει αλλάξει πάνω της ακομπλεξάρεστα.

Αυτή τη φορά όμως, η 58χρονη σταρ εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου Fendi- που προβλήθηκε μόνο σε διαδικτυακά- στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Και αυτή της η εμφάνιση προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media κυρίως ότι έχει κάνει νέα πλαστική στο πρόσωπό της για να αλλάξει.

Η αλήθεια βέβαια μοιάζει να είναι άλλη, αφού προφανώς και πρόκειται για συνειδητή επιλογή στο μακιγιάζ με πάρα πολύ έντονα κοψίματα contouring που μικραίνουν πολύ τα χείλια της και ανυψώνουν υπερβολικά τα μήλα του προσώπου της.

Το θέαμα βέβαια ίσως να είναι ακριβώς αυτό που επιδίωκε ο creative director του οίκου, Κιμ Τζόουνς, καλώντας την να εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα  με ονόματα όπως η Μπέλα Χαντίντ, η Ναόμι Κάμπελ, η Κέιτ Μος και η Κρίστι Τέρλινγκτον.

Δείτε ολόκληρη την επίδειξη μόδας Fendi στο παρακάτω βίντεο (η εμφάνιση της Ντέμι Μουρ από το 01:45) :

Φυσικά ο Κιμ Τζόουνς είχε μια ευρηματική ιδέα για να προστατέψει τα μοντέλα του από τον κοροναϊό, αφού καθένα που έκανε το δικό του catwalk έπαιρνε τη θέση του σε ένα stand περιβαλλόμενο από τζαμαρία.

Η ίδια πάντως η Ντέμι Μουρ δεν δίνει καμία σημασία, αφού όπως έγραψε, εκπλήρωσε ένα παιδικό της όνειρο, να περπατήσει σε πασαρέλα.