Μια ακόμη καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά σε πολύ γνωστό ηθοποιό.

Πρόκειται για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ηθοποιό (αρχικά ονόματος Α.Γ.), ο κ. Φιλιππίδης εκμεταλλευόμενος τη θέση εξουσίας που κατείχε την εκβίασε για μία θέση εργασίας.

Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα στο documentonews.gr, τον προειδοποίησε ότι θα τον καταγγείλλει στα κανάλια και αυτός της απάντησε κυνικά πως «τα κανάλια θα μου κλάσουν τα αρχ…».

Στην ανατριχιαστική της περιγραφή το θύμα καταγγέλλει ότι ο ηθοποιός αυνανίστηκε μπροστά της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός λέει πως «άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα».

Το όσα λέει στη συνέχεια προκαλούν ανατριχίλα:

«Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. ‘Κόφτο! Θα σε βγάλω στα κανάλια’. Γέλαγε και χαϊδευόταν! ‘Τα @@ θα μου κλάσουν τα κανάλια!’ είπε».

«Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από το σβέρκο και με τράβηξε πάνω του».

«Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν! Χέρια… πόδια ..γόνατα.. αγκώνες.. Υστερία. Σοκ. Κρίση! Στην αρχή του άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. Πάρτον! Πάρτον στο στόμα, μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα».

«’Άντε γ!.. που θες και ρόλο!’, με ‘έφτυσε’».

«Πρόλαβα να πάρω το βιογραφικό μου, πατημένο και σκισμένο, απ το πατάκι του συνοδηγού ενώ μου έκλεινε θυμωμένος την πόρτα. Γύρισα με τα πόδια από χωματόδρομο, με το φορεματάκι που ποτέ δεν ξαναφόρεσα από τότε, μέσα στη ζέστη ,με γόνατα ματωμένα, κρατώντας το βιογραφικό μου στο χέρι. Με είχε προσβάλει ως γυναίκα, ως ηθοποιό και ως άνθρωπο».

Ακολουθήστε το στο Google News