Ο γιος τους Σπύρου Πώρου είναι ζευγάρι με την κόρη της Χάιντι Κλουμ, όπως μάθαμε από την εκπομπή PopUp.

View this post on Instagram

A post shared by PLACE TO B (@placetob)

Οι γάμοι και τα παιδιά του Σπύρου Πώρου

Στα 49 του χρόνια πρόλαβε να παντρευτεί τρεις φορές και να αποκτήσει πέντε παιδιά, ένα γιο και τέσσερις κόρες.

Παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1996, με μοντέλο από την Ισπανία, επειδή ήταν έγκυος. Η δεύτερη σύζυγός του ήταν η Ρωσίδα πριγκίπισσα Ρέα, που επίσης έμεινε έγκυος. Αργότερα έγινε βουδίστρια μοναχή στο Καντμαντού! «Ο Δαλάι Λάμα μας έπαιρνε τηλέφωνο και ερχόταν στο σπίτι μας στο Λος Άντζελες!», είπε ο Πώρος.
Στη συνέχεια, στη ζωή του μπήκε το διάσημο μοντέλο Κάιλι Μπαξ από τη Νέα Ζηλανδία, την οποία γνώρισε στο Λος Άντζελες. Ο γάμος τους έγινε στη Δήλο, κράτησε έντεκα χρόνια και απέκτησαν τρία κορίτσια, τις Λητώ, Διώνη και Δανάη.

Με την τελευταία του πρώην σύζυγο, το μοντέλο από τη Νέα Ζηλανδία Kylie Bax -παντρεύτηκαν μετά το Λος Άντζελες, και στη Δήλο σε μία τελετή σύμφωνα με το τυπικό του Δωδεκάθεου, όπου διαβάστηκαν οι Ορφικοί Ύμνοι- βρίσκεται σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη. «Υπήρξα καλός πατέρας, αλλά όχι καλός σύντροφος! Συνέχισα να μένω με την πρώην σύζυγο μου γιατί δεν ήθελα να χάσω τα παιδιά μου. Είχα κάνει μεγάλη περιουσία, αλλά πλαστογράφησαν την υπογραφή μου και την έχασα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Πώρος καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», τον περασμένο Οκτώβριο. «Ξέρω ότι τα παιδιά έχουν υποστεί ψυχολογική βία από την πρώην σύζυγό μου και τη μητέρα της. Έχω να δω πέντε χρόνια τα παιδιά μου, παρόλο που έχω κερδίσει όλα τα δικαστήρια» εξήγησε για τις τρεις μικρότερες κόρες του.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: