Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, κατά την τηλεοπτική του  συνέντευξη, τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, την ώρα που αναφέρθηκε με λόγια τρυφερά στη στήριξη που είχε από τον γιο του στις δύσκολες στιγμές που βίωσε, είδε το μήνυμα του γιου του Στέργιου, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένας μπαμπάς που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε κάθε φορά. Με κάποια λάθη, με πάρα πολλά σωστά. Το θέμα είναι ότι μετά από τόσα χρόνια που είναι πατέρας μου και είμαι γιος του έχουμε μια σχέση πολύ υγιή και ωραία.

Θέλει δύναμη και για μένα είναι ένας μικρός άθλος το να καταφέρεις αν ξαναβρεις τη φόρμα σου και από έναν άλλο τρόπο ζωής να επανέλθεις σε έναν προηγούμενο, ο οποίος είναι λίγο πιο έντονος, πιο δραστήριος και έχει πάλι την έκθεση. Τον θαυμάζω για τη δύναμη που βρήκε και το ότι αυτά τα τελεταία χρόναι ήταν σε μία διαφορετική κατάσταση από αυτή που είχε συνηθίσει, πιο ήρεμος στον δικό του μικρόκοσμο με τα δικά του ενδιαφέροντα και έξω από όλο αυτό» πρόσθεσε ο γιος του γνωστού παρουσιαστή.

«Χαίρομαι που το ξανακάνει γιατί όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τελικά χρειάζεται να είναι δραστήριος, να μη μένει στην πραγματική του ηλικία και να μη μαραζώνει», είπε ο Στέργιος Μικρούτσικος.

Όσον αφορά στις εξελίξεις των τελευταίων ημέρων ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει συμβεί εμένα το εξής, Αντώνη. Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μία κυρία με έναν άντρα της, ομορφούλα ήταν και λέει στη γυναίκα μου, «ο άντρας σας με βίασε». Και την κοιτάζω και λέω, «κοίτα τι χάνω ο κερατάς». Παράνοια»!

Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της. «Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω» είπε η γυναίκα μου» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής. «Επίσης, έχω φάει μηνύσεις γιατί βγήκα και έβριζα κάποιον. Με είχαν φωνάξει οι ανακριτές. Αυτά γίνονται όταν είσαι λίγο φωταγωγημένος».

Στην ίδια συνέντευξη και στο ίδιο μέρος αυτής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε με θάρρος ξεκάθαρη θέση για το κύμα καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση που έχει βγει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα» ομολόγησε ο παρουσιαστής τονίζοντας πως ουδέποτε έχει εκμεταλλευτεί έως και σήμερα την θέση του για να φλερτάρει.