Το Survivor φαίνεται πως συνεχίζεται κι εκτός παιχνιδιού και ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ Περικλή Κονδυλάτου και Ανθής Σαλαγκούδη, καλά κρατεί…

Ειδικότερα ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/3) καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έδωσε στεγνά την πρώην φίλη του ενώ αποκάλυψε τη στρατηγική που ακολούθησε μετά την αποχώρησή του από το reality προκειμένου να βγάλει την Ανθή Σαλαγκούδη εκτός Survivor.

«Εγώ με την Ανθή όταν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι δεν μου μιλούσε. Είχαμε κάποιες προστριβές για πολύ καιρό με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Πολύ ήρεμα και ευγενικά προσπαθούσα να την κάνω να μην αισθάνεται ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον της από τα παιδιά αλλά από την άλλη εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά.

Ποια ιερή φιλία; Ήμουν προτεινόμενος για αποχώρηση, οπότε ήξερε ότι μπορεί να φύγω και δεν ήρθε να μιλήσουμε. Εγώ λίγο πριν φύγω μίλησα με όλα τα παιδιά της ομάδας και ζήτησε συγγνώμη για τις φορές που τους έχω αδικήσει και έχω υπερβάλει».