Εκτάκτως την Παρασκευή με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

Βέφα Αλεξιάδου

Η κουζίνα του Μάρτη

Τα καλύτερα σαρακοστιανά πιάτα

Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα σας προτείνει τα «Σαρακοστιανά Πιάτα», ένα βιβλίο με τις πεντανόστιμες, παραδοσιακές συνταγές για τα σαρακοστιανά πιάτα που θα απολαύσουμε στο τραπέζι  της Καθαράς Δευτέρας και όχι μόνο!

Σπετσοφάι με χταπόδι, μπακαλιάρος, παστίτσιο με κοτόπουλο, σάμαλι νηστίσιμο και πολλά ακόμη!

Ενας θησαυρός συνταγών, από τη Βέφα!

Η Βέφα Αλεξιάδου γεννήθηκε στον Βόλο και από χρόνια κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι χημικός-διαιτολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερες σπουδές στην Αμερική επάνω στην υγιεινή των τροφών, τη διακόσμηση του τραπεζιού και τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη, εκσυγχρόνισε την ελληνική κουζίνα χρησιμοποιώντας μοντέρνες μεθόδους και συσκευές, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή γεύση. Συνεργάζεται με πολλά ελληνικά και ξένα περιοδικά. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκδοτών και Βιβλιοπωλών. Τα βιβλία της «Ελληνική Μαγειρική», «Ελληνική Ζαχαροπλαστική» και «Γιορτινό τραπέζι» έχουν μεταφραστεί στην αγγλική και κυκλοφορούν με επιτυχία στην Αγγλία, Ν. Αφρική, Αυστραλία, Καναδά και Αμερική. Είναι μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals) και συμμετέχει σε διάφορα γαστρονομικά συμπόσια και σεμινάρια που οργανώνονται διεθνώς. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αρχέστρατου» (Κέντρο για τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων).

Μαζί

«Πατριαρχείο Ιεροσολύμων»

Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίλητος

Μία ιστορία αιώνων, αγιότητας, μαρτυρίου και συνεχών αγώνων.

Η αρχαιότερη εκκλησία, η οποία ιδρύθηκε μετά τη Σταύρωση του Χριστού, αποκαλύπτεται σε μία μοναδική έκδοση.

Η οικουμενική αποστολή και μία ιστορική διαδρομή από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα: η Αποστολική Σύνοδος, η αραβική και τουρκική κατάκτηση, οι Αγιοι Τόποι, ο Πανάγιος Τάφος, τα ιερά κειμήλια.

Με τη σφραγίδα των Εκδόσεων Μίλητος

Το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ή το «Ρωμαϊκό Πατριαρχείο» έχει ιστορία αιώνων, μια ιστορία αγιότητας, μαρτυρίου και συνεχών αγώνων υπέρ της Εκκλησίας του Χριστού και του χριστεπώνυμου ποιμνίου της. Η Χριστιανική Εκκλησία των Ιεροσολύμων είναι η αρχαιότερη η οποία ιδρύθηκε αμέσως μετά τη Σταύρωση του Χριστού (33 μ.Χ.) και για τον λόγο αυτό αποκαλείται «Μήτηρ πασών των Εκκλησιών». Οι Απόστολοι έθεσαν τις βάσεις της Εκκλησίας της Ιερουσαλήμ, διώχθηκαν γι’ αυτό και αποτέλεσαν τους πρώτους μάρτυρες. Η Ιερά Αγιοταφιτική Αδελφότητα, που στελεχώνει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ακολουθεί τους εκκλησιαστικούς κανόνες και θεσμούς της μοναχικής Πολιτείας με αποστολή την υπεράσπιση της Ορθοδοξίας στην Αγία Γη, τη διαφύλαξη και την περιφρούρηση των Παναγίων Προσκυνημάτων, εκεί όπου γεννήθηκε, σταυρώθηκε και αναστήθηκε ο Ιησούς Χριστός καθώς και την πνευματική καθοδήγηση του ορθόδοξου ποιμνίου.

Το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων συνιστά αυτόνομη αυτοκέφαλη Εκκλησία η οποία αποτελεί μέρος του εθνικού κορμού της Ελλάδας καθώς η ιστορία του είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις τύχες του Ελληνισμού.

Και

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

Iωάννα Παλιοσπύρου.

Σπάει τη σιωπή της, πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Χάρι & Μέγκαν: Σεισμός στο Παλάτι, μετά τις αποκαλύψεις.

Συνεντεύξεις:

Περικλής Κονδυλάτος

Γκίκας Μαγιορκίνης

Σπύρος Μπιμπίλας

Γιάννης Σπαλιάρας

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια,

κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Πατριαρχείο Ιεροσολύμων»:€1,20 και «Σαρακοστιανά πιάτα»:€0,70 )
Ακολουθήστε το στο Google News