Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από μερικές ημέρες η οικογενειακή και δικαστική διαμάχη του Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση, με τις καταγγελίες να οδηγούν στην αποχώρηση του τραγουδιστή από το show το Your Face Sounds Familiar.

Ο τραγουδιστής, μετά τα όσα υποστηρίζει η Μαρία Δεληθανάση, προχώρησε στη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων από δύο δικαστικές διαμάχες που είχε μαζί της, ενώ η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις με τις οποίες τον κατηγορεί εκ νέου, για «φίμωση» τόσο της ίδιας, όσο και των ΜΜΕ.

Το πρώην ζευγάρι θα λύσει τις διαφορές του στα δικαστήρια, ωστόσο πριν από 3 χρόνια, το 2018, οι δυο τους, μαζί με την κόρη τους, είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Ohh la la, της Σάσας Σταμάτη.

Όπως ανέφερε μάλιστα η παρουσιάστρια, εκείνη την περίοδο υπήρξαν φήμες περί χωρισμού τους, ωστόσο ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση εμφανίστηκαν μαζί με την μπέμπα τους για μια κοινή συνέντευξη.

Τι είχαν απαντήσει για τις φήμες χωρισμού

Ο Κώστας Δόξας είχε αναφέρει τότε ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά αλλά κατάλαβε ότι με αυτά φεύγεις από τον εαυτό σου και δεν έχεις τον έλεγχο. «Το χειρότερο είναι να μην έχεις τον έλεγχο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις τότε φήμες περί χωρισμού: «Με τη Μαρία έχουμε μια ωραία φιλία, όλα τα άλλα είναι το ζευγαρίστικο. Ότι με τον άνθρωπό σου, που οφείλεις πρώτα από όλα να είσαι φίλος, είσαι και ζευγάρι και κάνεις και τα άλλα… Δεν είχαμε χωρίσει, η Μαρία αναγκαστικά ήταν πάνω στους γονείς της γιατί εγώ τον Αύγουστο, για 40-45 μέρες δεν ήμουν σπίτι. Είχα εμφανίσεις παντού».

Για το πώς είναι ως μπαμπάς: «Είναι ό,τι πιο ωραίο. Δεν ξέρω αν είμαι καλός μπαμπάς, ξέρω ότι πριν έρθει το παιδί, όταν τελείωνα τη δουλειά μου πήγαινα να κοιμηθώ και ξύπναγα μεσημέρι. Τώρα είναι χαρά μου που ξυπνάω πρωί και είναι ό,τι πιο όμορφο».

Η Μαρία ήταν θαυμάστρια του Κώστα Δόξα και είχε πάει στο καμαρίνι του να τον συναντήσει. «Ήρθε και μου λέει, “γεια σου με λένε Μαρία και θέλω να γίνουμε φίλοι”. Βγήκαμε ραντεβού μετά από έναν μήνα».