Οπως είναι γνωστό, οι μετακινήσεις των πολιτών μακριά από τα σπίτια τους κι εκτός των ορίων των δήμων απαγορεύεται. Οι κανόνες που έχουν επιβληθεί λόγω των υγειονομικών μέτρων, δεν επιτρέπουν μετακινήσεις και τα πρόστιμα είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Θεωρητικά και τα μπλόκα της Αστυνομίας θα έπρεπε να είναι πολλά για να αποτρέπουν τον κόσμο να πηγαίνει να ψωνίζει μακριά από το σπίτι του.

Για όλους όμως δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο. Αν είσαι προβεβλημένος, αν είσαι δημοφιλής τότε μπορείς να ανεβάζεις με χαρά στα social media ότι κυκλοφορείς ελεύθερη μακριά από τον τόπο κατοικίας σου.

Για παράδειγμα η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, η οποία διαμένει στα βόρεια προάστια, με πολύ χαρά ανάρτησε φωτογραφίες στο instagram με τις οποίες μας δηλώνει τη χαρά της που ψωνίζει στην κεντρική αγορά της Αθήνας.

«Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαρας Δευτέρας», αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη, αλλά τα σχόλια είναι εξαιρετικά αρνητικά γι΄αυτήν.

Μεταξύ αυτών σχολίαζαν:

Παραβιαση μετρων; Μελισσια κεντρικη αγορα 2 χιλιομετρα; Για να μαζευτουμε λιγο ζουμε σε αλλους καιρους επιτελους αυτα τα περιμενουμε απο 15 χρονα……………

Μπορούμε να κατέβουμε κέντρο;

πό τα ΒΠ έως τη Βαρβάκειο είναι πάνω από 2χλμ….νομίζω…🤔🤔 ποιος ο κωδικός χρήσης?

Πράγματι πως μετακινηθηκατε?Πείτε μας κ εμάς εάν είναι κάτι που μας ξέφυγε.. 😮

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: