Το «MEGA STAR», δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 20 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 16:00 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος έρχεται με άφθονη θετική ενέργεια και μιλάει για όλους και για όλα. Ο Αντώνης βρίσκει το δάσκαλό του στο πρόσωπο του Γιώργου Τσαλίκη καθώς, στο challenge με τα marshmallows, o αγαπημένος τραγουδιστής πετυχαίνει μία εντυπωσιακή ανατροπή. Ακόμη, μας χαρίζει μοναδικές unplugged ερμηνείες σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το «Δεν Υπάρχουν Αντίο Στο Δρόμο Μας», «Γιατί Αστέρι Μου» και «Τα Πλήκτρα Του Κορμιού Σου».

Επίσης, η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Γιάννη Καψάλη και εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις. Στην ενότητα ΧΑΙ 5, παρακολουθούμε 5 δημοφιλή ξένα video clip με άρωμα Ελλάδας που έχουν γυριστεί στη χώρα μας. Μαθαίνουμε ποια τραγούδια έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και ποια κομμάτια έχουν δημιουργήσει τα περισσότερα challenges στο TikTok. Χορεύουμε με τα τραγούδια που μπήκαν στο Τop 50 και βλέπουμε ποιοι καλλιτέχνες είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο στο chart. Τέλος, έρχεται το ελληνικό και international Τop 10, το Dance Chart καθώς και η ενότητα «Σαν Σήμερα…».

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Instagram: @megastargr #MegaStarGr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή