Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μιλήσαν στον Φώτη Σεργουλόπουλο για την σχέση τους, για τον γιό τους αλλά και τις εκπλήξεις που κάνει ο ένας στον άλλο.

«Μια γυναίκα όταν είναι τόσο απασχολημένη με το παιδί της χάνει την σεξουαλικότητά της, το σέξι κομμάτι της;» ρώτησε ο παρουσιαστής για να απαντήσει ο Σχοινάς: «Ειδικά στην αρχή όχι, είναι πάνω στο παιδί. Και έχει πάρα πολύ λογική αυτό το πράγμα. Το κουβαλάει τόσο καιρό μέσα της και είναι θαύμα αυτό που συμβαίνει. Οπλίζεσαι με υπομονή, αγάπη και στήριξη».

Οι δύο ερμηνευτές ανέφεραν ότι είναι πιο εύκολα τώρα που έχει μεγαλώσει ο γιος τους. «Τώρα μπορούμε να φύγουμε πιο εύκολα από το σπίτι, του έχουμε εμπιστοσύνη. Πάντα μένει ένα κομμάτι της καρδιάς μας πίσω, πάντα θέλουμε να γυρνάμε πιο γρήγορα πίσω για να μην είναι μόνος τους, αλλά αυτό το νιώθουμε μόνο εμείς, όχι ο Δημήτρης. Αλλά βρίσκεις κομμάτια που είχε αφήσει πίσω τώρα που μεγαλώνει το παιδί».

«Της κάνω εκπλήξεις αλλά καμιά φορά τρομάζει» ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς για να εξομολογηθεί με τη σειρά της η Καίτη Γαρμπή ότι «Η πιο μεγάλη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι η πρόταση γάμου».

Σε όλα αυτά τα χρόνια κάνει πάρα πολλές εκπλήξεις. Από το να γεμίσει το σπίτι με 500 τριαντάφυλλα. Αυτή η υπερβολή του με κάνει να νιώθω πιο γυναίκα. Νιώθω ότι η θηλυκή μου πλευρά αναγνωρίζεται από εκείνον.

Όσον αφορά το τραγούδι που τους θυμίζει τη γέννηση του Δημήτρη ο Σχοινάς είπε το «Δώρο Θεού», ενώ η Γαρμπή το «Για σένα ω γλυκύ μου έαρ» από τον χριστουγεννιάτικο δίσκο που είχε κάνει.

«Το τραγούδι που της έχω γράψει δεν το έχω βγάλει ποτέ στη δισκογραφία, είναι μόνο για εκείνη. Της το έκανα δώρο στα γενέθλια της» ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς.

Η εκπομπή τελείωσε όπως ακριβώς ξεκίνησε με το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί δίπλα στο πιάνο να ερμηνεύει παθιασμένες μπαλάντες. «Εσένα μόνο», «Τόσα καλοκαίρια», «Θα σ’ αγαπώ» και «Λάθος».

Με το «Όλα μαζί» κράτησαν για το τέλος με την Καίτη Γαρμπή να το αφιερώνει στον γιο τους Δημήτρη μετά τον τελευταίο στίχο και λίγο πριν δώσει ένα φιλί στο στόμα στον Διονύση Σχοινά.