«Ο Καραγκιόζης και οι άθλοι του Ηρακλή»

Ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων συναντά τον μυθικό ήρωα, συμμετέχει με μοναδικό τρόπο στα κατορθώματά του και ζωντανεύει αναμνήσεις!

Σε DVD, που συνοδεύεται από μία ειδική, ενημερωτική, έκδοση για τις φιγούρες του Θεάτρου Σκιών και την ιστορία τους.  Για τον Χατζηαβάτη, τον Μορφονιό, την Αγλαΐα και τους υπόλοιπους αγαπημένους ήρωες!

Η ιστορία, η προέλευση, τα χαρακτηριστικά τους.

Σε καλαίσθητη κασετίνα, με την υπογραφή της οικογένειας Σπυρόπουλου.

Η υπόθεση:

Ο Καραγκιόζης, ως γνήσιος Έλληνας & λαϊκός ήρωας, δε θα μπορούσε να λείπει από την ελληνική Μυθολογία!

Αυτή τη φορά, είναι στο πλευρό του Ηρακλή, ξεκινώντας ως φύλακας στο σπίτι του …ώσπου ένα βράδυ, είδε με τα ίδια του τα μάτια τον Ηρακλή να πνίγει τα φίδια που είχε στείλει η Θεά Ήρα, την ώρα που κοιμόταν στην κούνια του! Εκεί, κατάλαβαν όλοι, τη σωματική δύναμη που έκρυβε μέσα του!

Τα χρόνια πέρασαν, ο Ηρακλής μεγάλωσε πια, έχοντας πάντα στο πλευρό του, τον Καραγκιόζη.

Ο Ηρακλής πήγε και πήρε χρησμό, σύμφωνα με τον οποίο έπρεπε να υπηρετήσει για δώδεκα χρόνια τον θείο του Ευρυσθέα, βασιλιά της Τίρυνθας και να πραγματοποιήσει τους άθλους που του πρόσταξε εκείνος!

Ξεκίνησε τον «δρόμο» για τα κατορθώματα, έχοντας συντροφιά του τον  Καραγκιόζη.

Θα καταφέρει άραγε ο λαϊκός μας ήρωας, ο Καραγκιόζης,  να σταθεί επάξια δίπλα στον Ηρακλή και να τον βοηθήσει;

Η συνέχεια επί σκηνής!

Κώστας Σπυρόπουλος

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, γιος του Θανάση Σπυρόπουλου, γεννήθηκε στο Κοπανάκι Μεσσηνίας, το 1985. Τελείωσε την Ελληνογαλλική Σχολή και είναι πτυχιούχος ΙΕΚ Πληροφορικής. Σπούδασε επίσης σε δραματική σχολή και παράλληλα έκανε μαθήματα ορθοφωνίας και σκηνογραφίας. Μαθήτευσε δίπλα στον πατέρα του, τον καταξιωμένο καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλο, που τον δίδαξε την τέχνη του Θεάτρου Σκιών σε όλα τα επίπεδα (ζωγραφική, σκάλισμα κ.λπ.).

Στα 8 του χρόνια έδωσε την πρώτη του παράσταση στο Φεστιβάλ καραγκιοζοπαιχτών του Μάνθου Αθηναίου και δέχθηκε τα συγχαρητήριά τους. Το 2012 συμμετείχε στο Μεγάλο Φεστιβάλ της Σλοβενίας παρουσιάζοντας την ελληνική τέχνη του Καραγκιόζη. Τον Μάιο του 2012 έκανε την πρώτη του έκθεση φιγούρας στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και το Παιδικό Μουσείο της Κύπρου, με 350 διαφορετικές φιγούρες και 50 ρεκλάμες. Την ίδια περίοδο έδωσε και 5 παραστάσεις στη Λευκωσία.

Το 2013 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Μάνθου Αθηναίου, στο  Άλσος Ν. Σμύρνης. Επίσης συμμετείχε: το 2014 στο 1ο Φεστιβάλ του Πανευρωπαϊκού Σωματείου, το 2017 στο Φεστιβάλ Πανελληνίου Σωματείου Θεάτρου Σκιών στη Ν. Ιωνία Αττικής, το 2018 στο Φεστιβάλ «Σπαθάρεια», στο Μαρούσι Αττικής και τέλος το 2019, στο φεστιβάλ που οργανώθηκε προς τιμήν του πατέρα και δασκάλου του Θανάση Σπυρόπουλου, στο θέατρο  Άλσους στο Γαλάτσι.

Είχε την τύχη να γνωρίσει και να συμμετάσχει ως βοηθός σε παραστάσεις αρκετών καταξιωμένων καραγκιοζοπαιχτών.

Σύγχρονο Θέατρο Σκιών «Του μπερντέ τα παραμύθια»

Το 2018, παρουσίασε το Σύγχρονο Θέατρο Σκιών «Του μπερντέ τα παραμύθια» στο θέα­τρο Χυτήριο. Μια διαφορετική παράσταση, όπου το παραμύθι ενώνεται με το Θέατρο Σκιών, με σύγχρονες φιγούρες που κινούν δάχτυλα, ανοιγοκλείνουν μάτια και στόμα. Είχε την τιμή να συνεργαστεί με γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές, οι οποίοι έδωσαν τις φωνές τους για τις ανάγκες της παράστασης.

Συνεχίζει να παρουσιάζει τη δουλειά του στα δύο μόνιμα θέα­τρά του και θεωρείται ένας από τους καλύτερους νέους καραγκιοζοπαίχτες.

Το 2019 συνεργάστηκε με τη σπουδαία ηθοποιό και συγγραφέα, Ξένια Καλογεροπούλου, και τον Θανάση Σπυρόπουλο, στην παράσταση «Η Ιστορία του Καραγκιόζη», που παίζεται στα σχολεία. Σήμερα, παίζει παραστάσεις σε σχολεία, σε εκδηλώσεις και σε θέατρα με μεγάλη επιτυχία. Είναι αντιπρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Σωματείου Θεά­τρου Σκιών, με σκοπό τη διάδοση και τη διάσωση της τέχνης του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών.

Μαζί

Down Town

Το πιο επιδραστικό ελληνικό περιοδικό

-Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζεται και μιλά για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της.

-Δανάη Μπάρκα

Η νέα της ζωή μετά τον χωρισμό και όλα όσα της έμαθε η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

-The Crown

Απαγορευμένοι έρωτες, παραστρατήματα και δημόσιες γκάφες που έκαναν τη βασίλισσα να χάσει πολλές φορές τον ύπνο της.

-Αντώνης Καφετζόπουλος

Μιλάει για τα social media, τις καταγγελίες στο θέατρο και τον «Σιωπηλό Δρόμο», τη νέα σειρά του MEGA στην οποία πρωταγωνιστεί.

-Κατερίνα Λέχου

Σε μια σέξι φωτογράφιση και μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Δυναστεία Gucci

Ιστορίες μόδας, ίντριγκας, εκατομμυρίων και μιας δολοφονίας.

-Good Job Nicky

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου είναι ένας εκκεντρικός αλλά τρομερά ενδιαφέρον καλλιτέχνης.

-Street Food

Το πρόχειρο φαγητό αποκτά διαστάσεις gourmet. Πού θα βρεις το καλύτερο στην πόλη.

-Health Report

Όλα τα νέα για την πορεία των εμβολιασμών κατά της πανδημίας στη χώρα μας και οι τελευταίες εξελίξεις στα θέματα Υγείας που μας απασχολούν.

Και

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

-Τέτα Καμπουρέλη

Η σύλληψη και η προφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση.

Στον κυκλώνα του χρυσού ριφιφί με κλοπιμαία αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το DNA που τον πρόδωσε. Το ύποπτο παρελθόν του.

Αποκλειστική φωτογράφιση της μονοκατοικίας του ζεύγους στη Βάρη λίγο πριν από τη διάρρηξη.

Η νέα καθημερινότητα της «εθνικής» μανικιουρίστρας και οι στιγμές εκτόνωσης στο σκοπευτήριο.

Η κατάθεση της φίλης του 58χρονου που βάζει φωτιές.

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια,

κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Καραγκιόζης κασετίνα #2»:€0,27«Καραγκιόζης ένθετο#2»:€0,23 )