Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καραντίνα, την κόρη της αλλά και τις σκέψεις της για ένα δεύτερο παιδί.

Η Βάσω Λασκαράκη περιέγραψε στην Δανάη Μπάρκα το πώς βιώνει την δεύτερη αυτή καραντίνα: «Πέρυσι ήταν πιο εύκολα. Τώρα έχω αρχίσει λίγο να έχω μια αμφιθυμία, μια αμφισβήτηση. Αρχίζουν τα συναισθήματα να μπερδεύονται πια. Το βιώνω και μέσα από την κόρη μου. Καταλαβαίνεις μέσα από αντιδράσεις τους ότι και τα παιδιά έχουν κουραστεί και δεν ξέρουμε πώς θα βγει όλα αυτό μετά.

Οι φίλες και η παρέα της είναι το πρόβλημα της. Έχουμε επιλέξει δύο φίλες της που μπορούμε να βλέπουμε. Είμαστε λίγο περιορισμένα. Θέλει να έρχεται μαζί στο σούπερ μάρκετ ή όπου πηγαίνω. Η έξοδος της είναι ότι μετακινηθεί από το ένα σπίτι στο άλλο για να δει τον μπαμπά και έτσι σπάει τη ρουτίνα της» είπε.

Για τις ώρες που περνάει στην κουζίνα η ίδια και ο σύντροφός της σεφ Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε η Βάσω Λασκαράκη. «Είμαστε αρκετές ώρες την κουζίνα. Στην πρώτη καραντίνα ήμασταν μόνο στην κουζίνα. Τώρα έχουμε επεκταθεί και στα άλλα δωμάτια του σπιτιού. Σε όλο το σπίτι υπάρχει φαγητό.

Συνήθως περισσευούμενο. Κάνω ταπεράκια αλλά πόσο να δίνω πια;» σχολίασε γελώντας η ίδια και συνέχισε: «Πάντα μαγείρευα αλλά με τον Λευτέρη (Σουλτάτο) δεν μπορώ να κάνω και πολύ εντυπωσιασμό. Καταρχάς μου έχει πετάξει τη χύτρα, δεν περνάω πολύ καλά. Μου έχει εξηγήσει όλους τους λόγους. Έχουμε εξελιχθεί σε άλλες καταστάσεις».

Οι προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής

Η Βάσω Λασκαράκη απάντησε και στις πληροφορίες που ακούγονται κατά καιρούς ότι έχει προτάσεις για την τηλεόραση. «Προτάσεις έχουν γίνει για διάφορα κονσεπτ και για τον Λευτέρη και για τους δύο μαζί. Τα σκέφτεσαι όλα και κρίνεις πότε είναι κατάλληλο να γίνουν».

Σχετικά με τη πραγματοποίηση εκπομπής που είχε ακουστεί ότι θα παρουσιάσει η ίδια απάντησε: «Υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα κοινό πεδίο. Δεν συμφωνούσαμε και έκρινα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Είναι κάτι ξένο για μένα. Θεώρησα ότι πρέπει να κάνω πάλι πίσω, όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχα προτάσεις που δεν αφορούσαν την υποκριτική. Είμαι ευγνώμων που έχω προτάσεις αλλά δεν ήταν κάτι που μπορούσα να υποστηρίξω. Θέλω να είναι κάτι που είμαι σίγουρη». Όταν είσαι σε ένα σήριαλ, σε ένα θέατρο κρύβεσαι πίσω από ένα ρόλο. Στην τηλεόραση είσαι ο εαυτός σου. Το σκέφτομαι πολύ πριν το κάνω».

«Μου έχει λείψει η δουλειά μου. Υπήρχαν προτάσεις για σήριαλ αρκετές, ήταν επιλογή μου όμως να μην κάνω. Το να καθίσω ήταν προς το υπέρ, ήταν τελικά πολύ σοφή επιλογή. Έτσι όπως είναι τα πράγματα ήθελα να είμαι δίπλα στο παιδί. Καλά έκανα τελικά και έμεινα στο σπίτι γιατί η Εύα με ήθελε εκεί. Ήταν σωστή επιλογή να είμαι δίπλα της. Είναι συνεχώς μπροστά στον υπολογιστή και θα είχα μεγαλύτερο άγχος αν δεν ήμουν εκεί» σχολίασε η ηθοποιός.

Η μητρότητα δεν είναι κάτι που δεν σκέφτομαι

Όσον αφορά τη μητρότητα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού: «Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει.

Η Εύα το ζητάει πολύ. Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση πολύ στενή. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν κάτι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει» είπε η ηθοποιός.