Άλλο ένα Πάσχα που δεν θα πάμε στο χωριό περνώντας την μέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ μάλιστα φέτος, θα κάνουμε Ανάσταση στις 21:00.

Κάθε ζώδιο σκέφτεται, αντιδρά και κάνει τα δικά του σχέδια.

Ποια είναι αυτά;

Διάβασε παρακάτω και θα τις δεις.

ΚΡΙΟΣ:

Ναι ρε φίλε! 21:00 Χριστός Ανέστη και έξω από την πόρτα! Όχι να κάνουμε υπομονή έως τις 12:00! Μόλις πάρω το Άγιο Φως φεύγω σφεντόνα! Κι έχω κι ένα αβγό για τσούγκρισμα, άχαστο… με μεταλλική κεφαλή!

ΤΑΥΡΟΣ:

Άντε πάλι φούρνος! Πίστευα ότι φέτος θα σουβλίζαμε! Δε βαριέσαι! Καλύτερα! Λιγότερος κόπος! Πετάς το αρνί και τις πατάτες μέσα και αράζεις την πέτσα σου, μέχρι να γίνει. Στο μεσοδιάστημα τσιμπολογάς κιόλας κανά ορεκτικό, κανά τυράκι, κανά πιτάκι για να σου φύγει η λιγούρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Κάπου θα βρούμε να τη βγάλουμε και φέτος! Να πάρω κανά τηλέφωνο να δω τι θα κάνουν οι άλλοι. Δε μπορεί, ο Καρκίνος μάλλον θα με καλέσει σπίτι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Βαμμένα αβγά, ΟΚ! Κουλούρια έτοιμα! Τσουρέκια θα φτιάξω το Μ. Σάββατο. Α, να ψάξω το καλάθι να δω που έβαλε ο Κριός το αβγό με την μεταλλική μύτη. Ε, ρε χουνέρι που θα πάθει μόλις του το σπάσουν. Δε θα μιλιέται!

ΛΕΩΝ:

Επιτέλους Πάσχα! Να γιορτάσουμε και λίγο να ανέβει η ψυχολογία μας! Τελειώνει και η νηστεία! Να πάρω τηλέφωνο τον Δίδυμο να δω μην τον έχουν καλέσει κάπου αλλού! Πέρσι περάσαμε ωραία οι δυο μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Θα πάω να βοηθήσω τον Καρκίνο να οργανώσει το σπίτι του για να υποδεχτούμε τους άλλους. Θα πω στον Ταύρο να βάλει στο γκριλ και τίποτα μανιτάρια για τους vegan. Αρκεί να βρω τον κατάλληλο τρόπο, αλλιώς θα μου σπάσει το κεφάλι.

ΖΥΓΟΣ:

Να πάρω λαμπάδα ή όχι; Τελικά, θα πάμε στην Ανάσταση στις 21:00; Κι αν μας πουν ότι δε χωράμε; Και τι να φορέσω; Να, αυτά δε μπορώ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Άντε πάλι τα ίδια! Έτσι μου ‘ρχεται να μην πάω πουθενά. Γιατί αν αρχίσουν την πάρλα και το «έλα μωρέ, δεν τρέχει τίποτα» θα μαλλιοτραβηχτούμε στο τέλος!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Όχι ρε φίλε! Πάλι στο σπίτι του μίζερου θα τη βγάλουμε; Πάνε οι ελπίδες και τα όνειρά μου να πάρω το αυτοκινητάκι μου να πάω στο χωριό! Ε ρε ξενέρα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Τι να πω; Έτσι κι αλλιώς τα έξοδα δε θα τα γλίτωνα. Τουλάχιστον να περάσουμε μια ήσυχη Ανάσταση και μην ακούσω γκρίνιες και κλαψουρίσματα το Πάσχα γιατί θα αρχίσω να παίρνω ανάποδες. Ωχ Παναγία μου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ανάσταση και Ανάσταση! Δουλευόμαστε; Πού είναι; Είμαστε κλεισμένοι μέσα δεύτερο Πάσχα! Δεν είμαστε ελεύθεροι να πάμε όπου θέλουμε και να κάνουμε ό,τι θέλουμε! Φτάνει με την κοροϊδία! Κάντε εσείς ό,τι γουστάρετε και αφήστε με στην ησυχία μου!

ΙΧΘΕΙΣ:

Ωραίο το Πάσχα δε λέω, αλλά εγώ το έχω συνδυάσει με βόλτες στην εξοχή, τα λουλούδια, τα δέντρα, τα πουλάκια, τις πεταλούδες και τις πασχαλίτσες, όχι να μαζευόμαστε ένα τσούρμο και να τρώμε μέχρι σκασμού! Τέλος πάντων… Τουλάχιστον θα πιούμε να ξεχαστούμε!